Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucuyla yakalandı

ASAYİŞ 04.09.2019 - 16:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3139+ kez okundu.
 

Uyuşturucuyla yakalandı

Kuşadası’nda kesinleşmiş hapis cezası olduğu için polis tarafından yakalanan bir zanlının üzerinden uyuşturucu madde çıktı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, akşam saat: 20:30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu. Yapılan sorgulamada, durdurulan şüphelinin isminin K.Y. U. olduğu ve "Hırsızlık, Basit Yaralama, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma“ suçlarından ve 8 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile 2500 TL para cezası bulunduğu belirlendi. Zanlının yapılan üst aramasında ise 5.85 gram esrar maddesi ile 1.25 gram kristal olarak tabir edilen matemfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, gerekli işlemler için Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Kuşadası’nda kesinleşmiş hapis cezası olduğu için polis tarafından yakalanan bir zanlının üzerinden uyuşturucu madde çıktı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, akşam saat: 20:30 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde durumundan şüphelendikleri bir kişiyi durdurdu.

Yapılan sorgulamada, durdurulan şüphelinin isminin K.Y. U. olduğu ve "Hırsızlık, Basit Yaralama, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma“ suçlarından ve 8 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası ile 2500 TL para cezası bulunduğu belirlendi.

Zanlının yapılan üst aramasında ise 5.85 gram esrar maddesi ile 1.25 gram kristal olarak tabir edilen matemfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlı, gerekli işlemler için Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.