Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu zanlıları Adliye’de

ASAYİŞ 10.05.2019 - 11:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3144+ kez okundu.
 

Uyuşturucu zanlıları Adliye’de

Didim merkezli uyuşturucu operasyonunun zanlıları adliyeye sevk edildi

AYDIN - Aydın merkezli 4 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan 33 zanlıdan 11’i Didim’de adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Aydın'ın Didim İlçesi ile İzmir, İstanbul ve Nevşehir’de geçen hafta Salı günü operasyon düzenlemişti. Jandarmanın helikopter ve drone destekli operasyonunda, narkotik köpekler de yer almış, zanlıların ikametlerindeki aramalarda ise 655 gram sentetik uyuşturucu, 760 gram esrar, 75 uyuşturucu hap ve çalıntı olduğu tespit edilen eşyalar ele geçirildi. Operasyonda, jandarma tarafından 33 şüpheli gözaltına alındı. Didim’de gözaltına alına 2’i kadın toplam 11 şüpheli sabah saatlerinde Didim Adliyesi’ne çıkartıldı.
Didim merkezli uyuşturucu operasyonunun zanlıları adliyeye sevk edildi

AYDIN - Aydın merkezli 4 ilde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınan 33 zanlıdan 11’i Didim’de adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Aydın'ın Didim İlçesi ile İzmir, İstanbul ve Nevşehir’de geçen hafta Salı günü operasyon düzenlemişti. Jandarmanın helikopter ve drone destekli operasyonunda, narkotik köpekler de yer almış, zanlıların ikametlerindeki aramalarda ise 655 gram sentetik uyuşturucu, 760 gram esrar, 75 uyuşturucu hap ve çalıntı olduğu tespit edilen eşyalar ele geçirildi.

Operasyonda, jandarma tarafından 33 şüpheli gözaltına alındı. Didim’de gözaltına alına 2’i kadın toplam 11 şüpheli sabah saatlerinde Didim Adliyesi’ne çıkartıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.