Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu tacirlerine iki baskın

ASAYİŞ 31.10.2019 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2310+ kez okundu.
 

Uyuşturucu tacirlerine iki baskın

Aydın'ın Didim İlçesi’nde güvenlik güçleri gerçekleştirdikleri iki ayrı operasyonda uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı. İki Operasyonda 3 şüpheliye işlem yapıldı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, ilk olayda, Didim KOM ekipleri durdurdukları şüpheli araç içerisinde yaptıkları aramada, 3 fişek halinde daralı ağırlığı 3.38 gram metafetamin ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Olayla ilgili olarak U.A. ve U.G. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı. Didim KOM ekiplerince gerçekleştirilen bir diğer çalışmada ise, şüpheli şahsın kasık bölgesine gizlenmiş vaziyette 8 fişek satışa hazır vaziyette toplam 14.15 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada da 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheli T.T. isimli şahıs, gözaltına alınarak hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapıldı.                  
Aydın'ın Didim İlçesi’nde güvenlik güçleri gerçekleştirdikleri iki ayrı operasyonda uyuşturucu satıcılarına göz açtırmadı. İki Operasyonda 3 şüpheliye işlem yapıldı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, ilk olayda, Didim KOM ekipleri durdurdukları şüpheli araç içerisinde yaptıkları aramada, 3 fişek halinde daralı ağırlığı 3.38 gram metafetamin ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Olayla ilgili olarak U.A. ve U.G. isimli şahıslar hakkında “Uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapıldı.

Didim KOM ekiplerince gerçekleştirilen bir diğer çalışmada ise, şüpheli şahsın kasık bölgesine gizlenmiş vaziyette 8 fişek satışa hazır vaziyette toplam 14.15 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahsın ikametinde yapılan aramada da 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, uyuşturucu madde paketlenmesinde kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak şüpheli T.T. isimli şahıs, gözaltına alınarak hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan işlem yapıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.