Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu tacirlerine gözaltı

ASAYİŞ 25.10.2017 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1660+ kez okundu.
 

Uyuşturucu tacirlerine gözaltı

Aydın'da uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı

AYDIN- Aydın'ın Efeler ilçesinde jandarma ekiplerinin yol uygulamasında esrarla yakalanan 2 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri, ‘Güvenliğiniz güvenliğimizdir” sloganı ile Efeler Kuyulu Mahallesi'nde yol uygulaması yaptı. Uygulama esnasında durdurulan bir araçta E.Ö.'nün hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve uyuşturucu uyarıcı imal ve ticareti suçlarından 17 kaydı bulunduğu tespit edildi. Araçta ve şahsın üzerinde yapılan aramada 35 gram kristal uyarıcı madde, 1 gram kubar esrar, jelatin içine sarılı 1 gram kristal uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Uygulama sırasında durdurulan bir başka araçta ise kasten yaralama, yasa dışı ekim ve uyuşturucu madde imal ve ticareti olmak üzere 7 suç kaydı bulunan O.Ç. isimli şahıs da yakalandı. O.Ç.'nin aracı ve üzerinde yapılan aramada sigara kağıdına sarılı 2 gram kubar esrar ve 3 gram kristal uyuşturucu ele geçirildi. Jandarma trafik timlerince iki şahsa ayrı ayrı uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan 4 bin 511 TL idari para cezası uygulanarak, sürücü belgelerine 5 yıl süre ile el konuldu. Her iki şahısta adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındı.
Aydın'da uyuşturucu ile yakalanan 2 kişi gözaltına alındı

AYDIN- Aydın'ın Efeler ilçesinde jandarma ekiplerinin yol uygulamasında esrarla yakalanan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Efeler İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri, ‘Güvenliğiniz güvenliğimizdir” sloganı ile Efeler Kuyulu Mahallesi'nde yol uygulaması yaptı. Uygulama esnasında durdurulan bir araçta E.Ö.'nün hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve uyuşturucu uyarıcı imal ve ticareti suçlarından 17 kaydı bulunduğu tespit edildi. Araçta ve şahsın üzerinde yapılan aramada 35 gram kristal uyarıcı madde, 1 gram kubar esrar, jelatin içine sarılı 1 gram kristal uyuşturucu madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uygulama sırasında durdurulan bir başka araçta ise kasten yaralama, yasa dışı ekim ve uyuşturucu madde imal ve ticareti olmak üzere 7 suç kaydı bulunan O.Ç. isimli şahıs da yakalandı. O.Ç.'nin aracı ve üzerinde yapılan aramada sigara kağıdına sarılı 2 gram kubar esrar ve 3 gram kristal uyuşturucu ele geçirildi. Jandarma trafik timlerince iki şahsa ayrı ayrı uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan 4 bin 511 TL idari para cezası uygulanarak, sürücü belgelerine 5 yıl süre ile el konuldu.

Her iki şahısta adli makamlara çıkarılmak üzere gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.