Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu tacirlerine droneli operasyon

ASAYİŞ 29.03.2019 - 13:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3307+ kez okundu.
 

Uyuşturucu tacirlerine droneli operasyon

Turizm sezonu öncesi uyuşturucu tacirlerine drone destekli operasyon: 14 gözaltı

AYDIN - Aydın'da, turizm sezonu öncesi uyuşturucu hareketliliğini önlemek isteyen polis ekiplerinin, drone desteğiyle Didim’de başlattığı eş zamanlı operasyonlarda 14 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği Ekipleri’nce turizm sezonu öncesi kentteki uyuşturucu hareketliliğini önlemek amacıyla belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Uyuşturucuya duyarlı dedektör köpekler ve havadan drone desteğiyle çok sayıda görevlinin katılımıyla yapılan operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerdeki aramada 20.80 gram esrar, 4 tabanca ve bunlara ait 58 mermi, 2 pompalı tüfek, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan çok sayıda düzenek ve 140 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan M.D., F.P., İ.G., R.A., Y.A., K.Ö., D.A., M.G., T.D., Y.A., B.Y., E.Ç., V.B. ve G.G. isimli şüpheliler sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.
Turizm sezonu öncesi uyuşturucu tacirlerine drone destekli operasyon: 14 gözaltı

AYDIN - Aydın'da, turizm sezonu öncesi uyuşturucu hareketliliğini önlemek isteyen polis ekiplerinin, drone desteğiyle Didim’de başlattığı eş zamanlı operasyonlarda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği Ekipleri’nce turizm sezonu öncesi kentteki uyuşturucu hareketliliğini önlemek amacıyla belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Uyuşturucuya duyarlı dedektör köpekler ve havadan drone desteğiyle çok sayıda görevlinin katılımıyla yapılan operasyonlarda 14 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilere ait adreslerdeki aramada 20.80 gram esrar, 4 tabanca ve bunlara ait 58 mermi, 2 pompalı tüfek, uyuşturucu madde kullanmaya yarayan çok sayıda düzenek ve 140 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.D., F.P., İ.G., R.A., Y.A., K.Ö., D.A., M.G., T.D., Y.A., B.Y., E.Ç., V.B. ve G.G. isimli şüpheliler sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.