Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu tacirlerine darbe

ASAYİŞ 13.07.2017 - 11:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3292+ kez okundu.
 

Uyuşturucu tacirlerine darbe

Söke’de jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe; 4 gözaltı

AYDIN- Aydın’ın Söke ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Söke ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı yönünde gelene bilgileri değerlendiren jandarma ekipleri planlı faaliyete başladı. M.Ş. isimli şüphelinin uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işlerken Y.Y., T.T. ve M.A. isimli  şüpheliler ile birlikte hareket ettiği belirlendi.Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli şahıslara yönelik çeşitli zamanlarda düzenlenen operasyonlar ile ara yakalamalarda toplam 65 gram metamfetamin, 4 gram kubar esrar, 4 adet tabanca, 16 adet tabanca mühimmatı, 1 adet av tüfeği ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirildi. 6 ayrı suç kaydı bulunan M.Ş., 23 ayrı suç kaydı bulunan M.A., 9 ayrı suç kaydı bulunan T.T. ve 1 ayrı suçtan suç kaydı bulunan Y.Y. ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu imalatı ve ticareti yapmak suçundan hakim karşısına çıkan 4 şüpheliden M.A. ve T.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Söke’de jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe; 4 gözaltı

AYDIN- Aydın’ın Söke ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda uyuşturucu imal ve ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Söke ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı yönünde gelene bilgileri değerlendiren jandarma ekipleri planlı faaliyete başladı. M.Ş. isimli şüphelinin uyuşturucu madde imal ve ticareti suçunu işlerken Y.Y., T.T. ve M.A. isimli  şüpheliler ile birlikte hareket ettiği belirlendi.Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli şahıslara yönelik çeşitli zamanlarda düzenlenen operasyonlar ile ara yakalamalarda toplam 65 gram metamfetamin, 4 gram kubar esrar, 4 adet tabanca, 16 adet tabanca mühimmatı, 1 adet av tüfeği ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirildi.

6 ayrı suç kaydı bulunan M.Ş., 23 ayrı suç kaydı bulunan M.A., 9 ayrı suç kaydı bulunan T.T. ve 1 ayrı suçtan suç kaydı bulunan Y.Y. ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Uyuşturucu imalatı ve ticareti yapmak suçundan hakim karşısına çıkan 4 şüpheliden M.A. ve T.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.