Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

ASAYİŞ 06.01.2019 - 15:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3176+ kez okundu.
 

Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Kuşadası’nda uyuşturucu operasyonu, 2 kişi tutuklandı

AYDIN- Kuşadası’nda polisin iki ayrı eve eş zamanlı baskın yaparak gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda, 355 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan iki kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışması sonucu, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen A.G. (45) ve F.S. (38) isimli iki kişi takibe alındı. Çalışmalarını tamamlayan Narkotik ekipleri takip sonucu eş zamanlı olarak iki ayrı adrese operasyon düzenledi. Narkotik ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen A.G. ve F.S. isimli şahısların kaldıkları Hacıfeyzullah Mahallesi ile Soğucak Mahallesi’ndeki iki ayrı eve eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 19 parça fişeklenmiş halde toplam da 352 gr esrar maddesi, 4 parça halinde toplam 2.88 gr kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyonun ardından gözaltına alının iki şüpheli, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek, sorgulandı. Sorgulamanın tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak " suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kuşadası’nda uyuşturucu operasyonu, 2 kişi tutuklandı

AYDIN- Kuşadası’nda polisin iki ayrı eve eş zamanlı baskın yaparak gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda, 355 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan iki kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri tarafından yapılan istihbarat çalışması sonucu, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen A.G. (45) ve F.S. (38) isimli iki kişi takibe alındı. Çalışmalarını tamamlayan Narkotik ekipleri takip sonucu eş zamanlı olarak iki ayrı adrese operasyon düzenledi. Narkotik ekiplerinin uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen A.G. ve F.S. isimli şahısların kaldıkları Hacıfeyzullah Mahallesi ile Soğucak Mahallesi’ndeki iki ayrı eve eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 19 parça fişeklenmiş halde toplam da 352 gr esrar maddesi, 4 parça halinde toplam 2.88 gr kristal olarak tabir edilen metamfetamin uyuşturucu madde ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Operasyonun ardından gözaltına alının iki şüpheli, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek, sorgulandı. Sorgulamanın tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak " suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.