Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu satıcısı yakalandı

ASAYİŞ 08.07.2017 - 12:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3993+ kez okundu.
 

Uyuşturucu satıcısı yakalandı

Kuşadası'nda gençlere uyuşturucu hap satan kişi tutuklandı

AYDIN- Kuşadası’nda düzenlenen ve birçok ünlü ismin sahne aldığı festivalde uyuşturucu satarken polisin operasyonuyla yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kuşadası Davutlar Sevgili Plajı’nda düzenlenen etkinlikte bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından baskın düzenlenmişti. Uyuşturucu madde satıldığı yolundaki ihbar üzerine gerçekleşen operasyonda F.D. isimli bir kişi gözaltına alınmış, zanlının üzerinde yapılan aramada ise çok sayıda ectasy uyuşturucu hap ele geçirilmişti. Uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından gözaltına alınan ve öğleden sonra mahkeme sevk edilen F.D. isimli zanlı, tutuklanarak Söke Cezaevine konuldu.
Kuşadası'nda gençlere uyuşturucu hap satan kişi tutuklandı

AYDIN- Kuşadası’nda düzenlenen ve birçok ünlü ismin sahne aldığı festivalde uyuşturucu satarken polisin operasyonuyla yakalanan bir kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kuşadası Davutlar Sevgili Plajı’nda düzenlenen etkinlikte bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri tarafından baskın düzenlenmişti. Uyuşturucu madde satıldığı yolundaki ihbar üzerine gerçekleşen operasyonda F.D. isimli bir kişi gözaltına alınmış, zanlının üzerinde yapılan aramada ise çok sayıda ectasy uyuşturucu hap ele geçirilmişti. Uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından gözaltına alınan ve öğleden sonra mahkeme sevk edilen F.D. isimli zanlı, tutuklanarak Söke Cezaevine konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.