Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu operasyonunda silahlar da ele geçirildi

ASAYİŞ 15.01.2019 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3355+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonunda silahlar da ele geçirildi

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği’nce gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucunun yanı sıra silahlar da ele geçirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği’nce yapılan istihbari çalışmalarda M.İ. isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu hap bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Bu bilgi üzerine M.İ. isimli şahsın ikametinde yapılacak olan arama esnasında, ikamet önünde yakalanan E.A. isimli şahsın üzerinden 158.36 gram 401 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Yapılan ikamet aramasında ise, Sıgsauer P 226 Staunless marka tabanca, tabancaya ait şarjör ve 14 adet fişek ele geçirildi. Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen B.K. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada da 2 paket halinde toplam 0.86 gram sukunk maddesi, Ozkar Magnum marka otomatik silah ve silaha ait 11 adet av fişeği ele geçirildi. Yapılan sorgulamasında İzmir 28. Asliye Ceza Mahkemesi’nce “Mühür bozma ve bakaya” olarak arandığı tespit edilen B.K. ve M.İ. isimli şahıslar, sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol ile serbest bırakıldı. E.A. isimli şahıs ise, ”Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği’nce gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda uyuşturucunun yanı sıra silahlar da ele geçirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup Amirliği’nce yapılan istihbari çalışmalarda M.İ. isimli şahsın yüklü miktarda uyuşturucu hap bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Bu bilgi üzerine M.İ. isimli şahsın ikametinde yapılacak olan arama esnasında, ikamet önünde yakalanan E.A. isimli şahsın üzerinden 158.36 gram 401 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi. Yapılan ikamet aramasında ise, Sıgsauer P 226 Staunless marka tabanca, tabancaya ait şarjör ve 14 adet fişek ele geçirildi.

Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen B.K. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada da 2 paket halinde toplam 0.86 gram sukunk maddesi, Ozkar Magnum marka otomatik silah ve silaha ait 11 adet av fişeği ele geçirildi.

Yapılan sorgulamasında İzmir 28. Asliye Ceza Mahkemesi’nce “Mühür bozma ve bakaya” olarak arandığı tespit edilen B.K. ve M.İ. isimli şahıslar, sevk edildiği adli mercilerce adli kontrol ile serbest bırakıldı.

E.A. isimli şahıs ise, ”Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.