Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu operasyonunda 3 gözaltı

ASAYİŞ 11.07.2019 - 15:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3847+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonunda 3 gözaltı

Polis operasyonda uyuşturucu madde ve 4 silah ele geçirdi.

AYDIN  - Kuşadası Polisi’nin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında ayrıca uyuşturucu maddenin yanı sıra 4 adet silah ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından S. E. isimli bir kişinin Davutlar Bölgesi’ndeki evinde uyuşturucu sattığı tespit edildi. Evi fiziki takibe alan narkotik ekipleri, gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra operasyon düzenledi. Evde bulunan biri kadın 3 kişiyi gözaltına alan narkotik ekipleri, yaptıkları araştırmada, evde bulunan kişilerin kimliklerinin M.B., S.E. ve C.A. olduğunu belirledikten sonra, C.A.’nın ayrıca kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahla yağma, uyuşturucu kullanma, gece vakti silahla yağma gibi 4 ayrı suçtan arandığını tespit etti. Polis ekiplerinin evde yaptıkları aramada ayrıca, 1 adet Pietro marka 9 mm silah,1 adet Voltran marka silah, 1adet 9mm Browning marka silah,1 adet Irak Israel marka silah ve toplamda 4 adet mermi, 4.38 gr kristal olarak tabir edilen metamfetamin ve 2.28 gr esrar maddesi geçirildi.
Polis operasyonda uyuşturucu madde ve 4 silah ele geçirdi.

AYDIN  - Kuşadası Polisi’nin gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda biri kadın 3 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında ayrıca uyuşturucu maddenin yanı sıra 4 adet silah ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından S. E. isimli bir kişinin Davutlar Bölgesi’ndeki evinde uyuşturucu sattığı tespit edildi. Evi fiziki takibe alan narkotik ekipleri, gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra operasyon düzenledi. Evde bulunan biri kadın 3 kişiyi gözaltına alan narkotik ekipleri, yaptıkları araştırmada, evde bulunan kişilerin kimliklerinin M.B., S.E. ve C.A. olduğunu belirledikten sonra, C.A.’nın ayrıca kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, silahla yağma, uyuşturucu kullanma, gece vakti silahla yağma gibi 4 ayrı suçtan arandığını tespit etti.

Polis ekiplerinin evde yaptıkları aramada ayrıca, 1 adet Pietro marka 9 mm silah,1 adet Voltran marka silah, 1adet 9mm Browning marka silah,1 adet Irak Israel marka silah ve toplamda 4 adet mermi, 4.38 gr kristal olarak tabir edilen metamfetamin ve 2.28 gr esrar maddesi geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.