Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 07.02.2018 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3387+ kez okundu.
 

Uyuşturucu operasyonu

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen iki ayrı eve operasyon düzenleyen ekipler, 5 kişiyi yakaladı.

AYDIN - Adliyeye sevk edilen şüphelilerden iki kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Nazilli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ve Bozdoğan İlçe Emniyet Amirliği tarafından uyuşturucu kullanıldığı ve satışının yapıldığı iki ayrı eve operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 15 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 65 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Yapılan operasyonda S.S, O.O, M.D, M.T, H.B, T.İ isimli şahıslar gözaltına alınıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.S ve M.D uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanırken, O.O adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler M.T, H.B. ve T.İ’nin ise, sorgularının devam ettiği öğrenildi.
Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde uyuşturucu satışı yapıldığı tespit edilen iki ayrı eve operasyon düzenleyen ekipler, 5 kişiyi yakaladı.

AYDIN - Adliyeye sevk edilen şüphelilerden iki kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Nazilli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ve Bozdoğan İlçe Emniyet Amirliği tarafından uyuşturucu kullanıldığı ve satışının yapıldığı iki ayrı eve operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 15 gram eroin, 5 gram metamfetamin, 65 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu içiminde kullanılan malzemeler ele geçirildi. Yapılan operasyonda S.S, O.O, M.D, M.T, H.B, T.İ isimli şahıslar gözaltına alınıp işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.S ve M.D uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanırken, O.O adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Diğer şüpheliler M.T, H.B. ve T.İ’nin ise, sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.