Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu kullanan genç parkta sızıp kaldı

ASAYİŞ 12.01.2018 - 13:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4173+ kez okundu.
 

Uyuşturucu kullanan genç parkta sızıp kaldı

Komaya giren genci uyanık tutabilmek için büyük mücadele verdiler.

AYDIN- Aydın’ın İncirliova ilçesinde, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç parkta sızıp kaldı. Yardıma koşan vatandaşlar, komaya giren genci uyanık tutabilmek için büyük mücadele verdi. Edinilen bilgiye göre; İncirliova ilçe merkezindeki bir pakta meydana gelen olayda, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir genç yürüyerek geldiği parkta bir anda fenalaştı. Güçlükle bir sandalyenin üzerine oturabilen genç, kullandığı uyuşturucunun etkisiyle komaya girdi. Kendinde olmayan genci fark eden vatandaşlar, hemen yardıma koştu. Gencin yüzünü suyla yıkayan vatandaşlar, bir taraftan da masaj yaparak genci uyanık tutmaya çalıştı. Sağlık ekipleri gelinceye kadar konuşarak uyuması engellenen genç, tedavisi için acil servise kaldırıldı. Gencin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Komaya giren genci uyanık tutabilmek için büyük mücadele verdiler.

AYDIN- Aydın’ın İncirliova ilçesinde, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç parkta sızıp kaldı. Yardıma koşan vatandaşlar, komaya giren genci uyanık tutabilmek için büyük mücadele verdi.

Edinilen bilgiye göre; İncirliova ilçe merkezindeki bir pakta meydana gelen olayda, uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir genç yürüyerek geldiği parkta bir anda fenalaştı. Güçlükle bir sandalyenin üzerine oturabilen genç, kullandığı uyuşturucunun etkisiyle komaya girdi.

Kendinde olmayan genci fark eden vatandaşlar, hemen yardıma koştu. Gencin yüzünü suyla yıkayan vatandaşlar, bir taraftan da masaj yaparak genci uyanık tutmaya çalıştı. Sağlık ekipleri gelinceye kadar konuşarak uyuması engellenen genç, tedavisi için acil servise kaldırıldı. Gencin, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.