Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyuşturucu imalathanesine baskın

ASAYİŞ 23.04.2019 - 17:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3104+ kez okundu.
 

Uyuşturucu imalathanesine baskın

Yaşadıkları evi uyuşturucu imalathanesine çevirmişler

AYDIN - Kuşadası’nda uyuşturucu imalatı yapılan bir eve polis ekiplerince operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, yaşadıkları evin banyo ve mutfağını imalathaneye çevirip, uyuşturucu üreten 2 şüpheli gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, Hacıfeyzullah Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu imalatı yapıldığı yolunda bir ihbar aldı. İhbar üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, evin banyo ve mutfağında özel düzenekler hazırlanarak Hint Keneviri yetiştirildiği tespit edilirken, 2 kilo 184 gram esrar, 1 terazi ile ekili halde 6 kök Hint Keneviri ele geçirildi. Operasyonda, evde yakalanan T.Ç. ve E.K. isimli şüpheliler de gözaltına alındı. Yaşadıkları evde uyuşturucu imalatı yaptıkları iddiasıyla Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen iki şahsın, sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.
Yaşadıkları evi uyuşturucu imalathanesine çevirmişler

AYDIN - Kuşadası’nda uyuşturucu imalatı yapılan bir eve polis ekiplerince operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, yaşadıkları evin banyo ve mutfağını imalathaneye çevirip, uyuşturucu üreten 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri, Hacıfeyzullah Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu imalatı yapıldığı yolunda bir ihbar aldı. İhbar üzerine harekete geçen narkotik ekipleri, söz konusu adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, evin banyo ve mutfağında özel düzenekler hazırlanarak Hint Keneviri yetiştirildiği tespit edilirken, 2 kilo 184 gram esrar, 1 terazi ile ekili halde 6 kök Hint Keneviri ele geçirildi. Operasyonda, evde yakalanan T.Ç. ve E.K. isimli şüpheliler de gözaltına alındı. Yaşadıkları evde uyuşturucu imalatı yaptıkları iddiasıyla Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen iki şahsın, sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.