Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uysal Çifti Bir Ömre ‘evet’ dediler

YAŞAM 03.09.2020 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 5685+ kez okundu.
 

Uysal Çifti Bir Ömre ‘evet’ dediler

Düğüne Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılarak mutlu çifti yalnız bırakmadı.

Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Uysal, gönlünü kaptırdığı Rahime Şimşek ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Düğüne Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılarak mutlu çifti yalnız bırakmadı. Kuyucak’ta bulunan Obam Restoran’da gerçekleştirilen düğün töreni ile Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Uysal ve Rahime Şimşek dünya evine girdi. Korana Virüs(COVİT-19) tedbirlerine uyularak yapılan düğüne çok sayıda siyasetçi, Uysal ve Şimşek ailesi, yakınları katıldı.           Düğünde Uysal çiftinin şahitliklerini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat, Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Demokrat Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mustafa Tütüncüoğlu,  DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker, yaparken, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ve MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da düğüne katılarak çiftin mutluluklarına ortak oldu.       GENEL BAŞKAN UYSAL MUTLULUK DİLEDİ Düğünde Türk sanat müziğinden en güzel eserleri seslendiren Hicaz Grubu, davetlilere müzik ziyafeti çekti. Bir ömür boyu mutluluğa en yüksek sesle evet diyen Uysal çifti, hayatlarının en önemli imzasıyla dünya evine girmiş oldu. Nikah töreninin ardından konuşma yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Mustafa ve Rahime Uysal çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Düğüne Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılarak mutlu çifti yalnız bırakmadı.

Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Uysal, gönlünü kaptırdığı Rahime Şimşek ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Düğüne Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katılarak mutlu çifti yalnız bırakmadı.

Kuyucak’ta bulunan Obam Restoran’da gerçekleştirilen düğün töreni ile Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Uysal ve Rahime Şimşek dünya evine girdi. Korana Virüs(COVİT-19) tedbirlerine uyularak yapılan düğüne çok sayıda siyasetçi, Uysal ve Şimşek ailesi, yakınları katıldı.

         

Düğünde Uysal çiftinin şahitliklerini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat, Demokrat Parti Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Demokrat Parti Kuyucak İlçe Başkanı Mustafa Tütüncüoğlu,  DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker, yaparken, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ve MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık da düğüne katılarak çiftin mutluluklarına ortak oldu.

     

GENEL BAŞKAN UYSAL MUTLULUK DİLEDİ

Düğünde Türk sanat müziğinden en güzel eserleri seslendiren Hicaz Grubu, davetlilere müzik ziyafeti çekti. Bir ömür boyu mutluluğa en yüksek sesle evet diyen Uysal çifti, hayatlarının en önemli imzasıyla dünya evine girmiş oldu. Nikah töreninin ardından konuşma yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Mustafa ve Rahime Uysal çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.