Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uysal: Buharkent bu borçlanmayı kaldıramaz

SİYASET 08.06.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3446+ kez okundu.
 

Uysal: Buharkent bu borçlanmayı kaldıramaz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal, Buharkent Belediye Balkanı Mehmet Erol’un, “CHP ve İYİ Partili Meclis Üyeleri hizmete engel oluyorlar” şeklindeki açıklamasının ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı.

AYDIN- CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal, yazılı açıklamasında, 30.05.2018 Tarihinde Buharkent Belediye Meclis Toplantısı'nda, Buharkent ilçesine yapılan yatırımları İYİ Parti ve CHP Meclis Üyelerinin oyları ile ret edilerek onaylanmadığına dair karalama kampanyası başlatılmıştır" dedi. Başkan Uysal, şunları söyledi: "Oysaki, ret edilen, rakamı, vadesi belli olmayan ucu açık borçlanma yetki talebidir. Eminiz ki, sizler de boş senede imza atmazsınız.  01.06.2014 tarihinden 30.05.2018 tarihine kadar Buharkent ve Buharkent halkının menfaatine olan hiçbir projeye ve yatırıma karşı çıkmadık.  Öğreğin, Yüzme Havuzu 750 bin TL, Güneş Enerji Sistemi 2 milyon TL, Set Kenarı Düzenlemesi 2 milyon TL ve Ziraat Bankası binası 1,500 bin TL bu yatırım ve borçlanmada karşı çıkmadık ve bu meclis üyeleri onay verdi. Yine aynı gündemin 2. Maddesinde belirlenen kamulaştırmaya da suçlanan meclis üyeleri onay vermiştir. Bizlerin karşı çıktığı olay ucu açık, adı belli olmayan borçlanmayadır. Mevcut (6.250. 000 + faiz) borç durur iken, üzerine borçlanmak Buharkent Belediyesinin kaldıracağı bir değildir. Onun için, Sayın başkanın sözü yerine gelsin diye, Buharkent ve Buharkent halkının geleceğini ipotek altına aldırmayız. Bir diğer konu ise, Belediye Başkanının, ASKİ ve AYBA çalışanlarının evlere giderek Buharkent Belediyesi aleyhine çalışma yaptığı iftirasını söylemesidir. Böyle bir çalışma hiçbir zaman yapılmamıştır. Halkımıza duyurulur. "
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal, Buharkent Belediye Balkanı Mehmet Erol’un, “CHP ve İYİ Partili Meclis Üyeleri hizmete engel oluyorlar” şeklindeki açıklamasının ardından yazılı bir basın açıklaması yaptı.

AYDIN- CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal, yazılı açıklamasında, 30.05.2018 Tarihinde Buharkent Belediye Meclis Toplantısı'nda, Buharkent ilçesine yapılan yatırımları İYİ Parti ve CHP Meclis Üyelerinin oyları ile ret edilerek onaylanmadığına dair karalama kampanyası başlatılmıştır" dedi.
Başkan Uysal, şunları söyledi:
"Oysaki, ret edilen, rakamı, vadesi belli olmayan ucu açık borçlanma yetki talebidir. Eminiz ki, sizler de boş senede imza atmazsınız. 
01.06.2014 tarihinden 30.05.2018 tarihine kadar Buharkent ve Buharkent halkının menfaatine olan hiçbir projeye ve yatırıma karşı çıkmadık. 
Öğreğin, Yüzme Havuzu 750 bin TL, Güneş Enerji Sistemi 2 milyon TL, Set Kenarı Düzenlemesi 2 milyon TL ve Ziraat Bankası binası 1,500 bin TL bu yatırım ve borçlanmada karşı çıkmadık ve bu meclis üyeleri onay verdi. Yine aynı gündemin 2. Maddesinde belirlenen kamulaştırmaya da suçlanan meclis üyeleri onay vermiştir.
Bizlerin karşı çıktığı olay ucu açık, adı belli olmayan borçlanmayadır. Mevcut (6.250. 000 + faiz) borç durur iken, üzerine borçlanmak Buharkent Belediyesinin kaldıracağı bir değildir. Onun için, Sayın başkanın sözü yerine gelsin diye, Buharkent ve Buharkent halkının geleceğini ipotek altına aldırmayız. Bir diğer konu ise, Belediye Başkanının, ASKİ ve AYBA çalışanlarının evlere giderek Buharkent Belediyesi aleyhine çalışma yaptığı iftirasını söylemesidir. Böyle bir çalışma hiçbir zaman yapılmamıştır. Halkımıza duyurulur. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.