Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uysal, Belediye Başkanı Erol’a eleştirdi

SİYASET 01.06.2020 - 10:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3198+ kez okundu.
 

Uysal, Belediye Başkanı Erol’a eleştirdi

CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal, Belediye Başkanı Mehmet Erol ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe yaptığı hizmetlerden bilgisi yokmuş gibi davranarak, saçma sapan açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

BUHARKENT - Başkan Uysal açıklamasında şunları söyledi: “Buharkent Belediye Başkanı yine bilgisizliğin kurbanı olmuş kendince fikir üretip, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin halkımıza vermiş olduğu hizmetlerin rahatsızlığından kendince paylaşımlar yapıp kendi partili arkadaşları gibi saçmalama yarışına girmiş. Ya sen belediye başkanısın kanalizasyon borusu ile bina iç tesisat borusunu nasıl ayıramıyorsun. Biri siyah biri beyaz bu kadar açık ve net. Yollara döşenen kanalizasyon borularının büyüklüğü görüp iç tesisat borularını nasıl kanalizasyon borusu diyorsun, hayret ve şaşkınlıkla seni izliyoruz Buharkent olarak. Ama şimdi daha iyi anlıyorum, belediyeyi yönetememe sebebinin senin bu bilgisizliğinden geliyormuş. Vatandaşın bahçesindeki iç tesisat borusunu kanalizasyon borusu olarak görüp bir de bunu paylaşman bilgisizliğinin tescili olmuş. Bak güzel kardeşim bilmiyorsan oku, okuyarak anlayamıyorsan o zaman gel ben seni kanalizasyon alt yapısı inşaatına götüreyim belki görünce anlarsın. Böyle boş boş konuşmazsın. Teknik olarak kendini geliştirirsin. Sana tavsiyem açıklama yaparken bir düşün, araştır öyle konuş yoksa siyaha beyaz diyorsun millet de sana gülüyor. Ya bu arada da Bizim Buharkent CHP İlçe Binamızla da uğraşmayı bırak. Dışardan bakıp geçme gel ara sıra çay söyleyeyim…”
CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal, Belediye Başkanı Mehmet Erol ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe yaptığı hizmetlerden bilgisi yokmuş gibi davranarak, saçma sapan açıklamalarda bulunduğunu söyledi.

BUHARKENT - Başkan Uysal açıklamasında şunları söyledi:

“Buharkent Belediye Başkanı yine bilgisizliğin kurbanı olmuş kendince fikir üretip, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin halkımıza vermiş olduğu hizmetlerin rahatsızlığından kendince paylaşımlar yapıp kendi partili arkadaşları gibi saçmalama yarışına girmiş.

Ya sen belediye başkanısın kanalizasyon borusu ile bina iç tesisat borusunu nasıl ayıramıyorsun. Biri siyah biri beyaz bu kadar açık ve net. Yollara döşenen kanalizasyon borularının büyüklüğü görüp iç tesisat borularını nasıl kanalizasyon borusu diyorsun, hayret ve şaşkınlıkla seni izliyoruz Buharkent olarak.

Ama şimdi daha iyi anlıyorum, belediyeyi yönetememe sebebinin senin bu bilgisizliğinden geliyormuş. Vatandaşın bahçesindeki iç tesisat borusunu kanalizasyon borusu olarak görüp bir de bunu paylaşman bilgisizliğinin tescili olmuş.

Bak güzel kardeşim bilmiyorsan oku, okuyarak anlayamıyorsan o zaman gel ben seni kanalizasyon alt yapısı inşaatına götüreyim belki görünce anlarsın. Böyle boş boş konuşmazsın. Teknik olarak kendini geliştirirsin. Sana tavsiyem açıklama yaparken bir düşün, araştır öyle konuş yoksa siyaha beyaz diyorsun millet de sana gülüyor.

Ya bu arada da Bizim Buharkent CHP İlçe Binamızla da uğraşmayı bırak. Dışardan bakıp geçme gel ara sıra çay söyleyeyim…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.