Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyanspor son dakika kazandı

SPOR 29.03.2015 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2839+ kez okundu.
 

Uyanspor son dakika kazandı

2.Amatör U 19 Kategorisi 2. Grupta mücadele eden lider Uyanspor, evinde ağırladığı Tepecik Esnafspor’u son dakikada Muzaffer’in orta sahadan attığı şık golüyle 2-1 mağlup ederek puanını 19’a yükseltti.

Çine Yüksel Yalova Stadı’nda ağırladığı rakibine karşı 35. dakikada 1-0 geriye düşen Uyanspor, bu gole 38. dakikada Hidayet ile cevap verdi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erirken ikinci yarıda rakibine karşı baskısını artıran Mavi-beyazlı ev sahibi ekip, son dakikalarda Muzaffer’in orta sahadan attığı mükemmel golle 2-1 öne geçti. Mücadelede başka gol olmadı ve maç bu skorla sona erdi. Uyanspor bu sonuçla puanını 19’a yükselterek 2.Grupta liderliğini sürdürdü. Uyanspor’un genç antrenörü Volkan Dok maçtan sonra yaptığı açıklamada futbolcularını tek tek tebrik ettiğini dile getirerek “Mücadeleye kötü başlasak da sonunda 2-1 kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.
2.Amatör U 19 Kategorisi 2. Grupta mücadele eden lider Uyanspor, evinde ağırladığı Tepecik Esnafspor’u son dakikada Muzaffer’in orta sahadan attığı şık golüyle 2-1 mağlup ederek puanını 19’a yükseltti.

Çine Yüksel Yalova Stadı’nda ağırladığı rakibine karşı 35. dakikada 1-0 geriye düşen Uyanspor, bu gole 38. dakikada Hidayet ile cevap verdi. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erirken ikinci yarıda rakibine karşı baskısını artıran Mavi-beyazlı ev sahibi ekip, son dakikalarda Muzaffer’in orta sahadan attığı mükemmel golle 2-1 öne geçti. Mücadelede başka gol olmadı ve maç bu skorla sona erdi.

Uyanspor bu sonuçla puanını 19’a yükselterek 2.Grupta liderliğini sürdürdü. Uyanspor’un genç antrenörü Volkan Dok maçtan sonra yaptığı açıklamada futbolcularını tek tek tebrik ettiğini dile getirerek “Mücadeleye kötü başlasak da sonunda 2-1 kazanmasını bildik. Oyuncularımı tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.