Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uyanık esnaf sağanak yağmuru fırsata çevirdi

YAŞAM 23.06.2020 - 18:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4174+ kez okundu.
 

Uyanık esnaf sağanak yağmuru fırsata çevirdi

Aydın’da etkili olan sağanak yağış sonrası vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Aydın’da etkili olan sağanak yağış sonrası vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşarken, Aydın’da esnaflık yapan bir vatandaş da sağanak yağışı fırsata çevirerek iş yerinin güneşliğini yıkadı.             Dün Meteoroloji tarafından yapılan gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından Aydın’da beklenen yağış gerçekleşti. Bir anda bastıran sağanak yağışla birlikte bazı yollarda su birikintileri oluştu, rögarlar taştı. Aydın’da yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamazken, bazı vatandaşlar ise iş yerlerine sığındı. Aydın’ın en işlek caddesi olan Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda iş yeri bulunan Mehmet Nacak, sağanak yağmuru fırsata çevirdi. Eline aldığı fırçayı hazırladığı deterjanlı suya batırıp çıkararak iş yerinin güneşliğini çevredekilerin şaşkın bakışları ve sağanak yağmur altında yıkayan Nacak, “Buradan günde binlerce kişi gelip geçiyor. Uzun süredir su ile temizleyememiştim. Yağmurun yağması temizlik için fırsat oldu” dedi.
Aydın’da etkili olan sağanak yağış sonrası vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

Aydın’da etkili olan sağanak yağış sonrası vatandaşlar ve araç sürücüleri zor anlar yaşarken, Aydın’da esnaflık yapan bir vatandaş da sağanak yağışı fırsata çevirerek iş yerinin güneşliğini yıkadı.

           

Dün Meteoroloji tarafından yapılan gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından Aydın’da beklenen yağış gerçekleşti. Bir anda bastıran sağanak yağışla birlikte bazı yollarda su birikintileri oluştu, rögarlar taştı. Aydın’da yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamazken, bazı vatandaşlar ise iş yerlerine sığındı.

Aydın’ın en işlek caddesi olan Efeler ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda iş yeri bulunan Mehmet Nacak, sağanak yağmuru fırsata çevirdi. Eline aldığı fırçayı hazırladığı deterjanlı suya batırıp çıkararak iş yerinin güneşliğini çevredekilerin şaşkın bakışları ve sağanak yağmur altında yıkayan Nacak, “Buradan günde binlerce kişi gelip geçiyor. Uzun süredir su ile temizleyememiştim. Yağmurun yağması temizlik için fırsat oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.