Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üsteğmen evinde ölü bulundu

ASAYİŞ 01.02.2018 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3895+ kez okundu.
 

Üsteğmen evinde ölü bulundu

Nazillili Üsteğmen Elçin evinde ölü bulundu

AYDIN- İstanbul’da görev yapan Nazillili Üsteğmen Mustafa Elçin evinde ölü bulundu. Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’nda Bölük Komutanı olarak çalıştıktan sonra İstanbul’a tayini çıkan ve orada görev yaptığı öğrenilen Nazillili Üsteğmen Mustafa Elçin (31), İstanbul’daki evinde ölü bulundu. Nazilli’ye getirilen Üsteğmen Elçin’in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı’na defnedilecek.
Nazillili Üsteğmen Elçin evinde ölü bulundu

AYDIN- İstanbul’da görev yapan Nazillili Üsteğmen Mustafa Elçin evinde ölü bulundu.

Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’nda Bölük Komutanı olarak çalıştıktan sonra İstanbul’a tayini çıkan ve orada görev yaptığı öğrenilen Nazillili Üsteğmen Mustafa Elçin (31), İstanbul’daki evinde ölü bulundu. Nazilli’ye getirilen Üsteğmen Elçin’in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Fatih Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı’na defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.