Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uslu’dan Karpuzlu’ya hastane müjdesi

MAGAZİN (AA) - Anadolu Ajansı | 26.05.2015 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3851+ kez okundu.
 

Uslu’dan Karpuzlu’ya hastane müjdesi

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın Karpuzlu ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın Karpuzlu ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Uslu ziyareti sırasında vatandaşlara Karpuzlu’ya hastane yapılacağı müjdesini verdi. Çamlı Köşk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Zeynep Karahan Uslu, Karpuzlulu vatandaşlardan destek ve dualarını istedi. Çarşı esnafını da ziyaret eden Uslu, esnafların sorunlarını dinleyerek onlara hayırlı işler, dilek ve temennisinde bulundu. Karpuzlu’nun Gölcük mahallesinde Karpuzlu’ya Hastane müjdesi veren Uslu, hastanenin temellerinin yakın bir zamanda atılacağını müjdesini verdi. Bu açıklamalarının ardından vatandaşlardan büyük alkış alan Zeynep Karahan Uslu, “Beklenen hastanenin onayını bugün çıkarttım. Bunun da müjdesini burada vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Hastanemizin temelini kısa bir zaman içerisinde atıyoruz. Karpuzlu’ya hayırlı uğurlu olsun. Karpuzlu her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Aydın ve Karpuzlu çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Müjdeleri peş peşe açıklıyoruz. Aydınlı kardeşlerimizin büyük destekleriyle birlikte Aydın’a ve Karpuzlu’ya Ak Parti iktidarı olarak çok daha büyük hizmetler getireceğiz. Biz vatandaşımızın büyük desteğine talibiz” ifadelerini kullandı. Gölcük ziyaretinin ardından Karpuzlu Kaymakamlığı’nda mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, mahalle muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sorunların tez zamanda çözülmesi için ilgili kurumlara talimat verdi.  Uzun süren toplantının ardından muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Uslu, Karpuzlu’dan büyük bir coşkuyla uğurlandı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın Karpuzlu ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın Karpuzlu ilçesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi.

Uslu ziyareti sırasında vatandaşlara Karpuzlu’ya hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Çamlı Köşk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Zeynep Karahan Uslu, Karpuzlulu vatandaşlardan destek ve dualarını istedi. Çarşı esnafını da ziyaret eden Uslu, esnafların sorunlarını dinleyerek onlara hayırlı işler, dilek ve temennisinde bulundu. Karpuzlu’nun Gölcük mahallesinde Karpuzlu’ya Hastane müjdesi veren Uslu, hastanenin temellerinin yakın bir zamanda atılacağını müjdesini verdi.

Bu açıklamalarının ardından vatandaşlardan büyük alkış alan Zeynep Karahan Uslu, “Beklenen hastanenin onayını bugün çıkarttım. Bunun da müjdesini burada vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Hastanemizin temelini kısa bir zaman içerisinde atıyoruz. Karpuzlu’ya hayırlı uğurlu olsun. Karpuzlu her zaman hizmetin en iyisine layıktır. Aydın ve Karpuzlu çok daha büyük hizmetleri hak ediyor. Müjdeleri peş peşe açıklıyoruz. Aydınlı kardeşlerimizin büyük destekleriyle birlikte Aydın’a ve Karpuzlu’ya Ak Parti iktidarı olarak çok daha büyük hizmetler getireceğiz. Biz vatandaşımızın büyük desteğine talibiz” ifadelerini kullandı.

Gölcük ziyaretinin ardından Karpuzlu Kaymakamlığı’nda mahalle muhtarları ile bir araya gelen AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, mahalle muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sorunların tez zamanda çözülmesi için ilgili kurumlara talimat verdi.  Uzun süren toplantının ardından muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektiren Uslu, Karpuzlu’dan büyük bir coşkuyla uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.