Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ünveren: Girne ve Mimarsinan mahallelerini koruyacağız

SİYASET 02.11.2018 - 12:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3017+ kez okundu.
 

Ünveren: Girne ve Mimarsinan mahallelerini koruyacağız

AK Parti Efeler Meclis Üyesi Ahmet Ünveren, Efeler Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gündeme dair 5. Maddeyle ilgili aldı, Ak Parti olarak görüşlerini söyledi.

AYDIN- Ünveren, “Her ay meclis gündemimize gelen bugün de 01.11.2018 meclis Gündem 5. Maddesinde yer alan İçkili alan bölgeleriyle ilgili düzenleme talebinin gündeme alınması yerine, biz tüm Efeler ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ulaşım, Sosyal, Kültürel mesleki eğitim, spor alanların düzenlenmesiyle ilgili gündem maddelerinin görüşülmesi taraftarıyız” dedi. Ünveren, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Mimarsinan, Girne gibi İçkili mekanların olmadığı alanlarda bu düzenlemenin yapılması yeni yerleşim alanı olan bu bölgelerde yaşayan mahalle sakinlerimizin huzur ve güvenliğini doğrudan etkileyebilecek bir nüfus lokasyonu ve yoğunluğu olduğu için bu bölgede(Girne ve Mimarsinan Mahallesi) gerekirse mahalle sakinlerine sorulacak bir ‘mahalle referandumu’ yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Çeştepe, Tepecik, Işıklı, Kuyulu, Muğla Bulvarı, Dalama, Umurlu, İzmir Bulvarı ve şehir içindeki alanlar yeteri kadar İlçe vatandaşlarımıza içkili alternatif mekanlar sunduğunun kanısındayız. Biz AK Parti grubu olarak özellikle ‘alan bölge düzenlemelerinin’ Efeler ilçe halkımızın yaşam kalitelerini yükseltecek ve iyileştirecek ‘sosyal, kültürel, Spor alanı’ planlamaları üzerine kurulmasını gerekliliğini tüm değerli meclis üyelerimize arz ederiz, sayın başkan Özakcan’ın da bu konu üzerinde daha da hassas davranacağını umut ediyoruz.”
AK Parti Efeler Meclis Üyesi Ahmet Ünveren, Efeler Belediyesi Meclis Toplantısı’nda gündeme dair 5. Maddeyle ilgili aldı, Ak Parti olarak görüşlerini söyledi.

AYDIN- Ünveren, “Her ay meclis gündemimize gelen bugün de 01.11.2018 meclis Gündem 5. Maddesinde yer alan İçkili alan bölgeleriyle ilgili düzenleme talebinin gündeme alınması yerine, biz tüm Efeler ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın Ulaşım, Sosyal, Kültürel mesleki eğitim, spor alanların düzenlenmesiyle ilgili gündem maddelerinin görüşülmesi taraftarıyız” dedi.

Ünveren, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Mimarsinan, Girne gibi İçkili mekanların olmadığı alanlarda bu düzenlemenin yapılması yeni yerleşim alanı olan bu bölgelerde yaşayan mahalle sakinlerimizin huzur ve güvenliğini doğrudan etkileyebilecek bir nüfus lokasyonu ve yoğunluğu olduğu için bu bölgede(Girne ve Mimarsinan Mahallesi) gerekirse mahalle sakinlerine sorulacak bir ‘mahalle referandumu’ yapılması gerektiğini düşünüyoruz.

Çeştepe, Tepecik, Işıklı, Kuyulu, Muğla Bulvarı, Dalama, Umurlu, İzmir Bulvarı ve şehir içindeki alanlar yeteri kadar İlçe vatandaşlarımıza içkili alternatif mekanlar sunduğunun kanısındayız.

Biz AK Parti grubu olarak özellikle ‘alan bölge düzenlemelerinin’ Efeler ilçe halkımızın yaşam kalitelerini yükseltecek ve iyileştirecek ‘sosyal, kültürel, Spor alanı’ planlamaları üzerine kurulmasını gerekliliğini tüm değerli meclis üyelerimize arz ederiz, sayın başkan Özakcan’ın da bu konu üzerinde daha da hassas davranacağını umut ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.