Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Unutkanlık mı?

SİYASET 24.06.2018 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3005+ kez okundu.
 

Unutkanlık mı?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı binasındaki manzara tepki alırken, “Unutkanlık mı?” sorusunu da sordurttu.

AYDIN- 24 Haziran Seçimleri sürecinde AK Parti ile Cumhur İttifakı kurup, ittifak ortağı olarak seçimlere katılan MHP’nin Aydın İl Başkanlığı binasına astığı propaganda bez pankartı, seçim günü de yerinde görülünce vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medyada da tepkiler dile getirilerken, Seçim Kurulu’na kendi kararı hatırlatıldı. Bazı vatandaşlar ise “Unutkanlık olabilir” değerlendirmesi yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanlığı binasındaki manzara tepki alırken, “Unutkanlık mı?” sorusunu da sordurttu.

AYDIN- 24 Haziran Seçimleri sürecinde AK Parti ile Cumhur İttifakı kurup, ittifak ortağı olarak seçimlere katılan MHP’nin Aydın İl Başkanlığı binasına astığı propaganda bez pankartı, seçim günü de yerinde görülünce vatandaşlar tepki gösterdi. Sosyal medyada da tepkiler dile getirilerken, Seçim Kurulu’na kendi kararı hatırlatıldı.

Bazı vatandaşlar ise “Unutkanlık olabilir” değerlendirmesi yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.