Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ünlü isimler adliyede

ASAYİŞ 03.08.2016 - 12:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2936+ kez okundu.
 

Ünlü isimler adliyede

Aydın'da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan iş adamları ve bürokratlar adliyeye sevk edildi.

AYDIN- Aydın’da Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve emniyetteki sorguları tamamlanan, aralarında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in kardeşi Ömer Erdem, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka'nın da bulunduğu 47 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen zanlılar, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilecek.
Aydın'da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında gözaltına alınan iş adamları ve bürokratlar adliyeye sevk edildi.

AYDIN- Aydın’da Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve emniyetteki sorguları tamamlanan, aralarında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem'in kardeşi Ömer Erdem, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Muharrem Uçmaklıoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka'nın da bulunduğu 47 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirilen zanlılar, savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.