Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üniversitenin kurbanlıkları belirlendi

YAŞAM 02.07.2020 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4166+ kez okundu.
 

Üniversitenin kurbanlıkları belirlendi

Adnan Menderes Üniversitesi küçükbaş hayvanlar arasında kurbanlık olacakları belirledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi tarafından her yıl özenle yetiştirilen küçükbaş hayvanlar arasında kurbanlık olacaklar belirlendi. Bu yıl 70 civarında özel kurbanlık yetiştirildiğini belirten Fakülte Yetkilileri, hayvanların fiyat belirleme çalışmalarına başlandığını kaydetti. Kurban kesecekler tarafından oldukça rağbet gören ve üniversitedeki okutman ve öğrenciler tarafından özenle beslenen kurbanlık kuzu ve keçiler Aydın’da en çok rağbet gören kurbanlıklar arasında yer alıyor.                Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından önce kurban olacak hayvanlar belirlenip daha sonra uygulanacak fiyat açıklanıyor. Liste halinde satışa çıkarılan koyun ve keçiler genellikle peşinat ödendikten sonra teslim esnasında kilogram ağırlığı hesaplanarak fiyatları belirleniyor.
Adnan Menderes Üniversitesi küçükbaş hayvanlar arasında kurbanlık olacakları belirledi.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi tarafından her yıl özenle yetiştirilen küçükbaş hayvanlar arasında kurbanlık olacaklar belirlendi. Bu yıl 70 civarında özel kurbanlık yetiştirildiğini belirten Fakülte Yetkilileri, hayvanların fiyat belirleme çalışmalarına başlandığını kaydetti.

Kurban kesecekler tarafından oldukça rağbet gören ve üniversitedeki okutman ve öğrenciler tarafından özenle beslenen kurbanlık kuzu ve keçiler Aydın’da en çok rağbet gören kurbanlıklar arasında yer alıyor.

              

Ziraat Fakültesi Dekanlığı tarafından önce kurban olacak hayvanlar belirlenip daha sonra uygulanacak fiyat açıklanıyor. Liste halinde satışa çıkarılan koyun ve keçiler genellikle peşinat ödendikten sonra teslim esnasında kilogram ağırlığı hesaplanarak fiyatları belirleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.