Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üniversitelinin şüphelisi tutuklandı

ASAYİŞ 08.11.2018 - 11:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2293+ kez okundu.
 

Üniversitelinin şüphelisi tutuklandı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde uyuşturucu kullanımı nedeniyle bir üniversitelinin hayatını kaybetmesi, ikisinin de tedavi altına alınması olayıyla ilgili soruşturmada bir kişi tutuklandı.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde, saat:23.30 sıralarında Efeler İlçesi Zafer Mahallesi 106 Sokak’ta bulunan bir ikamette, ADÜ MYO İnşaat Teknikerliği Bölümü’nde okuyan 3 öğrencinin, uyuşturucu-uyarıcı madde kullanımına bağlı olarak fenalaşması üzerine şahıslar, 112 aracılığı ile Aydın Devlet Hastanesi ve ADÜ Acil Servisi’ne kaldırılmıştı. ADÜ Acil Servisi’ne sevk edilen O.K. isimli şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen M.F.D. ve Y.E.K. isimli şahısların tedavileri devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde, üniversitelilere madde bağımlıları arasında “şeker” olarak tabir edilen ECSTASY türü uyuşturucu maddeleri sattığı tespit edilen 17 yaşındaki D.D. isimli suça sürüklenen çocuk ile S.A. isimli bayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. “Olası Kast ile Ölüme Sebebiyet Verme ve Yaralama” ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarından Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen S.A. isimli bayan tutuklandı.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde uyuşturucu kullanımı nedeniyle bir üniversitelinin hayatını kaybetmesi, ikisinin de tedavi altına alınması olayıyla ilgili soruşturmada bir kişi tutuklandı.

AYDIN- Geçtiğimiz günlerde, saat:23.30 sıralarında Efeler İlçesi Zafer Mahallesi 106 Sokak’ta bulunan bir ikamette, ADÜ MYO İnşaat Teknikerliği Bölümü’nde okuyan 3 öğrencinin, uyuşturucu-uyarıcı madde kullanımına bağlı olarak fenalaşması üzerine şahıslar, 112 aracılığı ile Aydın Devlet Hastanesi ve ADÜ Acil Servisi’ne kaldırılmıştı.

ADÜ Acil Servisi’ne sevk edilen O.K. isimli şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirirken, Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edilen M.F.D. ve Y.E.K. isimli şahısların tedavileri devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, şüphelilerin tespiti ve yakalanmalarına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar neticesinde, üniversitelilere madde bağımlıları arasında “şeker” olarak tabir edilen ECSTASY türü uyuşturucu maddeleri sattığı tespit edilen 17 yaşındaki D.D. isimli suça sürüklenen çocuk ile S.A. isimli bayan şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

“Olası Kast ile Ölüme Sebebiyet Verme ve Yaralama” ve “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçlarından Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen S.A. isimli bayan tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.