Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üniversitelilerden yardım kampanyası

EĞİTİM 10.12.2016 - 11:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1784+ kez okundu.
 

Üniversitelilerden yardım kampanyası

ADÜ’de faaliyet gösteren İdealist Öğrenciler Topluluğu ve Aktif Gençlik Topluluğu düzenledikleri yardım kampanyaları çerçevesinde Tralleis Meydanı’nda açtıkları stantta yardım toplamaya başladı.

AYDIN- İdealist Öğrenciler Topluluğu’nun kıyafet ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımları Bingöl’ün Karlıova ilçesi Yiğitler Köyü’ndeki ilkokul öğrencilerine ulaştırılacak. Etkinlik sorumlusu Aydın Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Zeynep Karakuş, yaptığı açıklamada, Bingöl’deki bir okula yardım fikrinin topluluk başkanı Selin İntizamoğlu’nun daha önceden katıldığı bir projede tanıştığı Bingöllü bir arkadaşının tavsiyesiyle gerçekleştiğini ifade etti. Yiğitler Köyü’nde görevli bir öğretmenin yardım talebini değerlendiren idealist genceler, çalışmalarına başladı. Karakuş yeteri kadar malzemenin toplanmasının ardından başka bir okul için çalışmalara başlayacakları bildirdi. Öte yandan Aktif Gençler Topluluğu, Kredi Yurtlar Kurumu Aydın Erkek Öğrenci Yurdu ile birlikte düzenledikleri yardım kampanyasını 31 Aralık 2016 tarihine kadar sürdürecek. Etkinlik sorumlusu Rafet Yıldız, topladıkları yardımların kesinlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştığını, yardımda bulunmak isteyen herkesin gönül rahatlığı içinde kendilerine başvurabileceklerini belirtti. ADÜ personeli ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden yardım organizasyonu ile köy okullarındaki çocuklara umut ışığı olacak öğrenci toplulukları, üniversitede öğrenim gören arkadaşlarından kampanyalarına destek olmalarını istedi.
ADÜ’de faaliyet gösteren İdealist Öğrenciler Topluluğu ve Aktif Gençlik Topluluğu düzenledikleri yardım kampanyaları çerçevesinde Tralleis Meydanı’nda açtıkları stantta yardım toplamaya başladı.

AYDIN- İdealist Öğrenciler Topluluğu’nun kıyafet ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardımları Bingöl’ün Karlıova ilçesi Yiğitler Köyü’ndeki ilkokul öğrencilerine ulaştırılacak. Etkinlik sorumlusu Aydın Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Zeynep Karakuş, yaptığı açıklamada, Bingöl’deki bir okula yardım fikrinin topluluk başkanı Selin İntizamoğlu’nun daha önceden katıldığı bir projede tanıştığı Bingöllü bir arkadaşının tavsiyesiyle gerçekleştiğini ifade etti. Yiğitler Köyü’nde görevli bir öğretmenin yardım talebini değerlendiren idealist genceler, çalışmalarına başladı. Karakuş yeteri kadar malzemenin toplanmasının ardından başka bir okul için çalışmalara başlayacakları bildirdi.

Öte yandan Aktif Gençler Topluluğu, Kredi Yurtlar Kurumu Aydın Erkek Öğrenci Yurdu ile birlikte düzenledikleri yardım kampanyasını 31 Aralık 2016 tarihine kadar sürdürecek. Etkinlik sorumlusu Rafet Yıldız, topladıkları yardımların kesinlikle ihtiyaç sahiplerine ulaştığını, yardımda bulunmak isteyen herkesin gönül rahatlığı içinde kendilerine başvurabileceklerini belirtti.

ADÜ personeli ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle devam eden yardım organizasyonu ile köy okullarındaki çocuklara umut ışığı olacak öğrenci toplulukları, üniversitede öğrenim gören arkadaşlarından kampanyalarına destek olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.