Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üniversiteliler miniklerle buluştu

EĞİTİM 16.11.2015 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1562+ kez okundu.
 

Üniversiteliler miniklerle buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Melek Yüksek Okulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında anasınıfı öğrencileriyle buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ dersi kapsamında ‘Büyüdük, Küçüldük’ isimli proje çalışması için Geyre İlkokulu’nda anasınıfı öğrencileri ile bir dizi sanat ve bilim etkinliği gerçekleştirdi. Sosyal Sorumluluk Projeleri Dersi Öğretim Elemanı Filiz Gulsevin Ersöz tarafından projelendirilen ve ilki gerçekleştiren ziyarette ADÜ Karacasu MYO öğrencileri, miniklerle eğlenceli ve eğitici saatler geçirdi. Çocuklarla oyun hamurundan rakam ve geometrik şekiller yapan üniversiteli öğrenciler, minik kardeşlerine masal okuyup şarkılar söyledi; resim ve boyama çalışmaları gerçekleştirdi. Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından 2015 Aralık ayı sonuna kadar yürütülecek projeyle öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini arttırılması hedefleniyor. Projeye Karacasu Kaymakamlığı, İlçe Milli Müdürlüğü ve Geyre İlkokulu destek veriyor.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Melek Yüksek Okulu öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında anasınıfı öğrencileriyle buluştu

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, ‘Sosyal Sorumluluk Projeleri’ dersi kapsamında ‘Büyüdük, Küçüldük’ isimli proje çalışması için Geyre İlkokulu’nda anasınıfı öğrencileri ile bir dizi sanat ve bilim etkinliği gerçekleştirdi.

Sosyal Sorumluluk Projeleri Dersi Öğretim Elemanı Filiz Gulsevin Ersöz tarafından projelendirilen ve ilki gerçekleştiren ziyarette ADÜ Karacasu MYO öğrencileri, miniklerle eğlenceli ve eğitici saatler geçirdi. Çocuklarla oyun hamurundan rakam ve geometrik şekiller yapan üniversiteli öğrenciler, minik kardeşlerine masal okuyup şarkılar söyledi; resim ve boyama çalışmaları gerçekleştirdi.

Adnan Menderes Üniversitesi Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksek Okulu öğrencileri tarafından 2015 Aralık ayı sonuna kadar yürütülecek projeyle öğrencilerinin sosyal sorumluluk bilincini arttırılması hedefleniyor. Projeye Karacasu Kaymakamlığı, İlçe Milli Müdürlüğü ve Geyre İlkokulu destek veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.