Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üniversiteliler Bisiklet Topluluğu oluşturuldu

SPOR 13.05.2017 - 21:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4051+ kez okundu.
 

Üniversiteliler Bisiklet Topluluğu oluşturuldu

Üniversiteli bisikletçilerin ilk güzergahı Söke’nin tarihi Kemalpaşa Mahallesi oldu

AYDIN- Her geçen gün bisiklet gönüllülerinin sayısı artarken, Söke’deki bisiklet gruplarına bir yenisi eklendi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi Bisiklet Topluluğu oluşturuldu. Sağlık Bakanlığı tarafından üniversiteye gönderilen bisikletler üniversiteli gençlerin kullanımına sunuldu. Söke İşletme Fakültesi Bisiklet Topluluğu bundan böyle bireysel olarak etkinlikler gerçekleştirdiği gibi, diğer bisiklet topluluklarının etkinliklerine de katılacak. Bisikletli gençler Söke ve çevresindeki tarihi ve doğal güzellikleri daha yakından tanıma fırsatı da bulacak. Üniversiteli bisikletçilerin ilk turunda güzergaj tarihi Rum Evleri’nin bulunduğu Kemalpaşa Mahallesi oldu. Söke’de eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları ve eğitim gördükleri kenti yakından tanımaları için bisikletlerin önemli olduğunu söyleyen Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç; “Oluşturduğumuz bisiklet grubu ile başta Söke ve çevredeki tarihi ve doğal alanları gitmeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Söke’nin kent kimliğinde önemli bir yeri olan Kemalpaşa Mahallesi’ni seçtik. Bisiklet topluluğumuzun etkinlikleri ve bisiklet turları önümüzdeki süreçte giderek artacak” dedi. Dekan Genç, bisiklet topluluğuna destek veren Söke Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, Sökeli bisikletçi Hakan Sarızeybek’e özellikle teşekkür etti.
Üniversiteli bisikletçilerin ilk güzergahı Söke’nin tarihi Kemalpaşa Mahallesi oldu

AYDIN- Her geçen gün bisiklet gönüllülerinin sayısı artarken, Söke’deki bisiklet gruplarına bir yenisi eklendi. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi Bisiklet Topluluğu oluşturuldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından üniversiteye gönderilen bisikletler üniversiteli gençlerin kullanımına sunuldu. Söke İşletme Fakültesi Bisiklet Topluluğu bundan böyle bireysel olarak etkinlikler gerçekleştirdiği gibi, diğer bisiklet topluluklarının etkinliklerine de katılacak. Bisikletli gençler Söke ve çevresindeki tarihi ve doğal güzellikleri daha yakından tanıma fırsatı da bulacak. Üniversiteli bisikletçilerin ilk turunda güzergaj tarihi Rum Evleri’nin bulunduğu Kemalpaşa Mahallesi oldu.

Söke’de eğitim gören öğrencilerin yaşadıkları ve eğitim gördükleri kenti yakından tanımaları için bisikletlerin önemli olduğunu söyleyen Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç; “Oluşturduğumuz bisiklet grubu ile başta Söke ve çevredeki tarihi ve doğal alanları gitmeyi düşünüyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Söke’nin kent kimliğinde önemli bir yeri olan Kemalpaşa Mahallesi’ni seçtik. Bisiklet topluluğumuzun etkinlikleri ve bisiklet turları önümüzdeki süreçte giderek artacak” dedi.

Dekan Genç, bisiklet topluluğuna destek veren Söke Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu, Sökeli bisikletçi Hakan Sarızeybek’e özellikle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.