Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üniversiteli genç, motosiklet kazasına kurban gitti

ASAYİŞ 03.08.2018 - 18:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3474+ kez okundu.
 

Üniversiteli genç, motosiklet kazasına kurban gitti

Temizlik kamyonuna arkadan çarpan motosikletli genç, hayatını kaybetti.

AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesinde, yolun sol şeridinde temizlik yapan belediyeye ait temizlik kamyonuna arkadan çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kaza, saat 15.00 sıralarında Aydın-Muğla karayolu Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’dan Muğla istikametine seyir halinde olan Mertcan Köseleci (21) idaresindeki 35 AR 873 plakalı motosiklet, yolun en sol şeridinde refüj temizliği yapmak için kontrollü olarak seyreden İbrahim M. idaresindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 07 HYM 49 plakalı temizlik kamyonuna arkadan çarptı. Çarpma sonucu hurdaya dönen motosikletle kamyon arasına sıkışan Köseleci, olay yerinde hayatını kaybetti. Adnan Menderes Üniversitesi Halka ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi olan Mertcan Köseleci’nin cenazesi otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası yola dağılan giysi ve malzemeleri polis ekipleri tarafından toplanan Köseleci’nin temizlik kamyonunun arkasına konulan dubaları geç fark etmiş olabileceği iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Temizlik kamyonuna arkadan çarpan motosikletli genç, hayatını kaybetti.

AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesinde, yolun sol şeridinde temizlik yapan belediyeye ait temizlik kamyonuna arkadan çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Aydın-Muğla karayolu Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’dan Muğla istikametine seyir halinde olan Mertcan Köseleci (21) idaresindeki 35 AR 873 plakalı motosiklet, yolun en sol şeridinde refüj temizliği yapmak için kontrollü olarak seyreden İbrahim M. idaresindeki Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 07 HYM 49 plakalı temizlik kamyonuna arkadan çarptı. Çarpma sonucu hurdaya dönen motosikletle kamyon arasına sıkışan Köseleci, olay yerinde hayatını kaybetti.

Adnan Menderes Üniversitesi Halka ilişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencisi olan Mertcan Köseleci’nin cenazesi otopsi için ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası yola dağılan giysi ve malzemeleri polis ekipleri tarafından toplanan Köseleci’nin temizlik kamyonunun arkasına konulan dubaları geç fark etmiş olabileceği iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.