Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üniversite tercihleri ne zaman açıklanacak

EĞİTİM 04.08.2017 - 18:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3569+ kez okundu.
 

Üniversite tercihleri ne zaman açıklanacak

ÖSYM LYS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi açıkladı!

ANKARA- 2017 LYS tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacağı yüz binlerce öğrenci tarafından heyecanla bekleniyordu. Ve ÖSYM'den açıklama geldi. ÖSYM sitesinden tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını belirtti. Peki Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2017-ÖSYS yerleştirme sonuçlarının, 8 Ağustos 2017 tarihinde ÖSYM'nin https:/sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacağını duyurdu. 10-11 ve 17-18 Haziran'da yapılan 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, 18-26 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihlerini yapmıştı. ÖSYM’nin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bugün yapılan duyuruda ise üniversite yerleştirme sonuçlarının 8 Ağustos 2017 tarihinde ÖSYM'nin https:/sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacağı bildirildi.
ÖSYM LYS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarihi açıkladı!

ANKARA- 2017 LYS tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacağı yüz binlerce öğrenci tarafından heyecanla bekleniyordu. Ve ÖSYM'den açıklama geldi. ÖSYM sitesinden tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını belirtti. Peki Üniversite tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2017-ÖSYS yerleştirme sonuçlarının, 8 Ağustos 2017 tarihinde ÖSYM'nin https:/sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacağını duyurdu.

10-11 ve 17-18 Haziran'da yapılan 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar, 18-26 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihlerini yapmıştı. ÖSYM’nin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bugün yapılan duyuruda ise üniversite yerleştirme sonuçlarının 8 Ağustos 2017 tarihinde ÖSYM'nin https:/sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.