Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

ÜNİFEB’li gençler ‘Biz de Varız’ dedi

EĞİTİM 28.11.2018 - 12:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3004+ kez okundu.
 

ÜNİFEB’li gençler ‘Biz de Varız’ dedi

Acarlar’ın ‘Biz de varız’ projesine Kadir Has Üniversitesi’nden destek geldi.

AYDIN -Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Biz de Varız” projesi kapsamında ÜNİFEB Kadir Has Üniversitesi örgütlenmesi ile işbirliği gerçekleştirdiği bilidirildi. ÜNİFEB’li gençler ve Acarlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hafta sonunda afiş boyadılar. Boyadıkları afişi öğretmenlere hediye eden gençler, okul bahçesini ve basketbol sahasını boyadılar. ÜNİFEB’li gençler daha sonra Acarlar Merkezi Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile sohbet edip, maç yaptılar. Etkinlik kapsamında ‘Biz de Varız’ projesi koordinatörleri ve ÜNİFEB’li gençler, yaptıkları çalışmaları sunumlarla göstererek bilgi verdiler. Etkinliğe İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, ADÜ Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan Prof. Dr. Fisun Yüksel, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Taner Akbaş, Kurum müdürleri, Acarlar muhtarı ve öğrenci velileri katıldı. Oldukça renkli ve samimi bir ortamda gerçekleştiği bildirilen çalışmalardan sonra ÜNİFEB’li gençlerle Acarlarlı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Acarlar’ın ‘Biz de varız’ projesine Kadir Has Üniversitesi’nden destek geldi.

AYDIN -Acarlar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Biz de Varız” projesi kapsamında ÜNİFEB Kadir Has Üniversitesi örgütlenmesi ile işbirliği gerçekleştirdiği bilidirildi.

ÜNİFEB’li gençler ve Acarlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hafta sonunda afiş boyadılar. Boyadıkları afişi öğretmenlere hediye eden gençler, okul bahçesini ve basketbol sahasını boyadılar. ÜNİFEB’li gençler daha sonra Acarlar Merkezi Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile sohbet edip, maç yaptılar.

Etkinlik kapsamında ‘Biz de Varız’ projesi koordinatörleri ve ÜNİFEB’li gençler, yaptıkları çalışmaları sunumlarla göstererek bilgi verdiler. Etkinliğe İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, ADÜ Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkan Prof. Dr. Fisun Yüksel, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Taner Akbaş, Kurum müdürleri, Acarlar muhtarı ve öğrenci velileri katıldı.

Oldukça renkli ve samimi bir ortamda gerçekleştiği bildirilen çalışmalardan sonra ÜNİFEB’li gençlerle Acarlarlı öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.