Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Umurlu’da hayvan satış alanı açılacak

GÜNCEL 29.07.2019 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3770+ kez okundu.
 

Umurlu’da hayvan satış alanı açılacak

Efeler Belediyesi’nin, ilçe genelinde devam eden Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürdüğü bildirildi. Bu kapsamda Umurlu'da yeni bir satış alanı oluşturulacağı belirtildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Umurlu Süleyman Saltoğlu Stadı, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarı olarak geçici hizmet verecek. Başkan Atay'ın talimatıyla ekipler alanı düzenlemeye başladı. Aydın'da kurbanlıkları satmak üzere gelenler, isteklerinin yerine gelmesiyle Başkan M. Fatih Atay'a ve ekiplerine teşekkür etti. Umurlu Mahallesi Muhtarı Soner Avşar, "Mahalle olarak yapılan hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Bayram öncesi hayvan sahiplerine ve alıcılarına güzel bir ortam hazırlanıyor" dedi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü yoğun çalışma kısa sürede tamamlanacak.
Efeler Belediyesi’nin, ilçe genelinde devam eden Kurban Bayramı hazırlıklarını sürdürdüğü bildirildi. Bu kapsamda Umurlu'da yeni bir satış alanı oluşturulacağı belirtildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Umurlu Süleyman Saltoğlu Stadı, Kurban Bayramı öncesinde hayvan pazarı olarak geçici hizmet verecek. Başkan Atay'ın talimatıyla ekipler alanı düzenlemeye başladı. Aydın'da kurbanlıkları satmak üzere gelenler, isteklerinin yerine gelmesiyle Başkan M. Fatih Atay'a ve ekiplerine teşekkür etti.

Umurlu Mahallesi Muhtarı Soner Avşar, "Mahalle olarak yapılan hizmetlerden dolayı çok mutluyuz. Bayram öncesi hayvan sahiplerine ve alıcılarına güzel bir ortam hazırlanıyor" dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü yoğun çalışma kısa sürede tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.