Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ümmet Akın Öğretmenler Günü'nü kutladı

GÜNCEL 23.11.2018 - 14:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2584+ kez okundu.
 

Ümmet Akın Öğretmenler Günü'nü kutladı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN -Başkan Akın’nın başta, Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladığı mesajında şunları söyledi: “Hayatın merkezine insanı alan, önce insan felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak, kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz, hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibidir. Öğretmenlerimiz, küçük yaşlardan itibaren başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında evlatlarımız için göz nuru, şefkat, özveri, merhamet ve büyük gayret sergilemiştir. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş, medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimiz bu görevi layıkıyla yerine getiriyor. Başta, Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Öğrencilerinin zihniyetini ve kişiliğinin oluşmasını temin eden bu güzide mesleğin mensupları, saygı değer öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarım.”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AYDIN -Başkan Akın’nın başta, Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladığı mesajında şunları söyledi:

“Hayatın merkezine insanı alan, önce insan felsefesiyle hareket eden bir medeniyetin varisleri olarak, kişiliğimizin belirlenmesinde, yetişmemizde, hayata dair kanaatlerimizin, düşüncelerimizin oluşmasında büyük emekleri olan öğretmenlerimiz, hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye'nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibidir. Öğretmenlerimiz, küçük yaşlardan itibaren başladıkları eğitim ve öğretim sürecinin her aşamasında evlatlarımız için göz nuru, şefkat, özveri, merhamet ve büyük gayret sergilemiştir. En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş, medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimiz bu görevi layıkıyla yerine getiriyor. Başta, Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Öğrencilerinin zihniyetini ve kişiliğinin oluşmasını temin eden bu güzide mesleğin mensupları, saygı değer öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.