Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ümmet Akın Efeler'de halkın içinde

GENEL 17.01.2019 - 16:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3759+ kez okundu.
 

Ümmet Akın Efeler'de halkın içinde

Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın’nın sahaya çıkarak klasik siyasetçi havasından çok halkı dinleyen, içtenlik ve samimiyet içinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına hız veren Akın, Efeler'de sevgiyle karşılandı. 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını hızla yürüten Ümmet Akın, Efeler Ata Mahallesi Sakinleri ile buluşarak onların dertlerini dinledi. Siyasetçi havasını bir yana bırakarak herkesi kucaklayan Akın, "biz siyaset yapmaya değil Efeler in çehresini güzelleştirecek daha güzel yaşanılabilir bir İlçe haline getirmek istiyoruz" dedi. Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Akın, bir abi, bir kardeş, kadınından çocuğuna, erkeğinden yaşlısına kucak açarak onlardan biri olduğunun resmini çizdi. Belediyeden yapılan açıklamada, halk adamı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Ümmet Akın için vatandaşlar "Biz ne siyasetçiler gördük aday gösterilmediği anda Partisinden istifa eden. Bizi kimse bu şekilde ziyaret etmedi Ümmet Akın 4.kez bu mahalleye geldi ve bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Germencik'te kapısı olmayan bir makamda oturuyordu inşallah Efeler Belediye Başkanı olduğu zaman yine bizi kucaklayacağına inancımız tamdır" diye konuştular.
Aydın Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın’nın sahaya çıkarak klasik siyasetçi havasından çok halkı dinleyen, içtenlik ve samimiyet içinde çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına hız veren Akın, Efeler'de sevgiyle karşılandı. 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını hızla yürüten Ümmet Akın, Efeler Ata Mahallesi Sakinleri ile buluşarak onların dertlerini dinledi. Siyasetçi havasını bir yana bırakarak herkesi kucaklayan Akın, "biz siyaset yapmaya değil Efeler in çehresini güzelleştirecek daha güzel yaşanılabilir bir İlçe haline getirmek istiyoruz" dedi.

Vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Akın, bir abi, bir kardeş, kadınından çocuğuna, erkeğinden yaşlısına kucak açarak onlardan biri olduğunun resmini çizdi.

Belediyeden yapılan açıklamada, halk adamı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Ümmet Akın için vatandaşlar "Biz ne siyasetçiler gördük aday gösterilmediği anda Partisinden istifa eden. Bizi kimse bu şekilde ziyaret etmedi Ümmet Akın 4.kez bu mahalleye geldi ve bizim yanımızda olduğunu gösterdi. Germencik'te kapısı olmayan bir makamda oturuyordu inşallah Efeler Belediye Başkanı olduğu zaman yine bizi kucaklayacağına inancımız tamdır" diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.