Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ümmet Akın çalışmalarını Didim’de sürdürdü

06.04.2018 - 12:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3546+ kez okundu.
 

Ümmet Akın çalışmalarını Didim’de sürdürdü

2019 yerel seçimlerinde MHP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Didim’de İlçe Teşkilatı ve esnafları ziyaret etti.

AYDIN - Germencik Belediye Başkanı ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet Akın, Didim’de esnaflara ziyaretlerde bulundu. Akın’a MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, MHP’li Meclis üyeleri Salih Yarmacı, Nuh Ali Yılmaz ve Eda Yücel İlhan ile ilçe yöneticileri eşlik etti. Esnafları tek tek ziyaret edip kendisini tanıtan Akın, “Aydın’ın tüm ilçe ve köylerini ikinci kez hatta üçünce kez geziyoruz. Halkımızı dinliyoruz. Didim’e ikinci gelişim. Biz ziyaretlerimizde bilimsel verilerle çalışıyoruz. 2019’da hem Aydın’ı hem de Didim’i güzel arkadaşlarımızla yöneteceğiz. Aydın’da seçmenin 80’i bu dönem 2019’da siyasi parti gözetmeden Aydın’ı geliştirebilecek, ekonomiyi değiştirecek aday istediklerini söylüyorlar. Bizde bu göre projelerimizi hazırlıyoruz.” dedi. Akın, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ile Kurtuluş Caddesi esnaflarıyla sohbet edip, onların sorunlarını dinledi. Kahvehane ziyaretlerinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti.
2019 yerel seçimlerinde MHP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Didim’de İlçe Teşkilatı ve esnafları ziyaret etti.

AYDIN - Germencik Belediye Başkanı ve MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet Akın, Didim’de esnaflara ziyaretlerde bulundu. Akın’a MHP Didim İlçe Başkanı Ramazan Aşkar, MHP’li Meclis üyeleri Salih Yarmacı, Nuh Ali Yılmaz ve Eda Yücel İlhan ile ilçe yöneticileri eşlik etti.

Esnafları tek tek ziyaret edip kendisini tanıtan Akın, “Aydın’ın tüm ilçe ve köylerini ikinci kez hatta üçünce kez geziyoruz. Halkımızı dinliyoruz. Didim’e ikinci gelişim. Biz ziyaretlerimizde bilimsel verilerle çalışıyoruz. 2019’da hem Aydın’ı hem de Didim’i güzel arkadaşlarımızla yöneteceğiz. Aydın’da seçmenin 80’i bu dönem 2019’da siyasi parti gözetmeden Aydın’ı geliştirebilecek, ekonomiyi değiştirecek aday istediklerini söylüyorlar. Bizde bu göre projelerimizi hazırlıyoruz.” dedi. Akın, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ile Kurtuluş Caddesi esnaflarıyla sohbet edip, onların sorunlarını dinledi. Kahvehane ziyaretlerinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.