Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ümmet Akın, AK Parti Efeler’i ziyaret etti

SİYASET 17.01.2019 - 11:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2826+ kez okundu.
 

Ümmet Akın, AK Parti Efeler’i ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, Ak Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına startı verdi.

AYDIN- Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ziyaret sonrasında, “Cumhur İttifakı’nın gönüllerde edindiği teveccüh ile teşkilatlar arasında muhabbetin artmasına vesile oldular. 31 Mart’ta hem Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Efeler ilçemizi Cumhur İttifakı ve Gönül Belediyeciliği ile buluşturmak için tüm inancımız ile çalışacağımıza söz verdik. Daha yaşanabilir Aydın ve Efeler’i hep beraber inşa edebiliriz. Bizler biliyoruz ki bizleri birleştiren şeyler ayıran şeylerden daha büyük. O da Millet Sevgisi, Devlet Sevgisi, Aydın Sevgisi ve Efeler Sevgisi’dir. Gönül Köprülerini Kurmaya Geliyoruz” İfadelerine yer verdi. MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın da, yaptıkları ziyaret ile ilgili olarak, “Cumhur İttifakı’nın kazanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için birlik ve beraberlik sözlerimizi verdik. Yenikapı Ruhu’ndan 24 Haziran’a, 24 Haziran’dan 31 Mart’a giden süreçte Cumhur İttifakı’nın genel başkanlarımızdan başlayıp, en ücra köydeki üyelerimize kadar sağlam temeller üzerinde olduğunu ifade ettik. 31 Mart gecesi Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesini bu birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağımıza inanıyoruz” dedi. MHP Efeler Belediye Başkanı Adaylığı açıklanır açıklanmaz zaman kaybetmeden çalışmalarına başladığını belirten Ümmet Akın, “Büyükşehir adaylığından geri çekilmiş olabilirim. Ama Sayın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Beyefendi birikimi ve tecrübesi ile Cumhur İttifakı’mızın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Bizler de 17 ilçe ile beraber büyükşehir belediyesini kazanmak için var gücümüz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın, Ak Parti Efeler İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek seçim çalışmalarına startı verdi.

AYDIN- Ak Parti Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı ziyaret sonrasında, “Cumhur İttifakı’nın gönüllerde edindiği teveccüh ile teşkilatlar arasında muhabbetin artmasına vesile oldular. 31 Mart’ta hem Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Efeler ilçemizi Cumhur İttifakı ve Gönül Belediyeciliği ile buluşturmak için tüm inancımız ile çalışacağımıza söz verdik. Daha yaşanabilir Aydın ve Efeler’i hep beraber inşa edebiliriz. Bizler biliyoruz ki bizleri birleştiren şeyler ayıran şeylerden daha büyük. O da Millet Sevgisi, Devlet Sevgisi, Aydın Sevgisi ve Efeler Sevgisi’dir. Gönül Köprülerini Kurmaya Geliyoruz” İfadelerine yer verdi.

MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın da, yaptıkları ziyaret ile ilgili olarak, “Cumhur İttifakı’nın kazanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için birlik ve beraberlik sözlerimizi verdik. Yenikapı Ruhu’ndan 24 Haziran’a, 24 Haziran’dan 31 Mart’a giden süreçte Cumhur İttifakı’nın genel başkanlarımızdan başlayıp, en ücra köydeki üyelerimize kadar sağlam temeller üzerinde olduğunu ifade ettik. 31 Mart gecesi Büyükşehir Belediyesi ve 17 ilçe belediyesini bu birlik ve beraberlik içerisinde kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

MHP Efeler Belediye Başkanı Adaylığı açıklanır açıklanmaz zaman kaybetmeden çalışmalarına başladığını belirten Ümmet Akın, “Büyükşehir adaylığından geri çekilmiş olabilirim. Ama Sayın Milletvekilimiz Mustafa Savaş Beyefendi birikimi ve tecrübesi ile Cumhur İttifakı’mızın Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Bizler de 17 ilçe ile beraber büyükşehir belediyesini kazanmak için var gücümüz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.