Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uluslararası Öğrenci Çalıştayı ADÜ’de gerçekleşti

27.03.2018 - 17:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2827+ kez okundu.
 

Uluslararası Öğrenci Çalıştayı ADÜ’de gerçekleşti

Adnan Menderes Üniversitesi ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Öğrenci Çalıştayı’ Merkez Kampüste gerçekleşti.

AYDIN - ADÜ merkez kafeteryasında gerçekleştirilen kahvaltılı çalıştaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, UDEF Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Armağan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, UDEF Temsilcileri ve yabancı öğrenciler katıldı. Çalıştayda konuşan UDEF Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Armağan, tüm öğrenci çalışmalarının 2013 yılında tek çatı altında birleştiğini söyleyerek, “49 şehirde 58 derneğimizle Türkiye'deki yaklaşık 120 bin öğrenciyle yakın temas içerisindeyiz. 72 ülkede partner gruplarımızla beraber bu çalışmaları yürütüyoruz” dedi. ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ’nün birçok ülkeden öğrenciye ev sahipliği yaptığını aktararak, “Uluslararası öğrencilerimiz kampüsümüzün renkleri. Bu öğrencilerimizin kendilerini evlerinde gibi htiklerine eminiz. Her türlü sıkıntılarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onlar bizim misafirimizdir. Bir misafire nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranmaya çalışıyoruz” dedi. Uluslararası öğrencilerimizin taleplerini masaya yatırıp, eğitimleri sırasında ve mezuniyet sonrasında karşılaşılan sorunlar ve yapılmasını istedikleri iyileştirmelerin konuşulduğu çalıştay, çözüm önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.
Adnan Menderes Üniversitesi ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) tarafından düzenlenen ‘Uluslararası Öğrenci Çalıştayı’ Merkez Kampüste gerçekleşti.

AYDIN - ADÜ merkez kafeteryasında gerçekleştirilen kahvaltılı çalıştaya, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, UDEF Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Armağan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak, Genel Sekreter ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, UDEF Temsilcileri ve yabancı öğrenciler katıldı.

Çalıştayda konuşan UDEF Genel Başkan Yardımcısı Ebubekir Armağan, tüm öğrenci çalışmalarının 2013 yılında tek çatı altında birleştiğini söyleyerek, “49 şehirde 58 derneğimizle Türkiye'deki yaklaşık 120 bin öğrenciyle yakın temas içerisindeyiz. 72 ülkede partner gruplarımızla beraber bu çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, ADÜ’nün birçok ülkeden öğrenciye ev sahipliği yaptığını aktararak, “Uluslararası öğrencilerimiz kampüsümüzün renkleri. Bu öğrencilerimizin kendilerini evlerinde gibi htiklerine eminiz. Her türlü sıkıntılarında yanlarında olmaya çalışıyoruz. Onlar bizim misafirimizdir. Bir misafire nasıl davranılması gerekiyorsa öyle davranmaya çalışıyoruz” dedi.

Uluslararası öğrencilerimizin taleplerini masaya yatırıp, eğitimleri sırasında ve mezuniyet sonrasında karşılaşılan sorunlar ve yapılmasını istedikleri iyileştirmelerin konuşulduğu çalıştay, çözüm önerilerinin sunulmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.