Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Uluslararası Kültür Şöleni’ başladı

KÜLTÜR 05.10.2019 - 13:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2233+ kez okundu.
 

‘Uluslararası Kültür Şöleni’ başladı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Yedi Bölge Şair, Ozan ve Yazarlar Kültür Derneği’nce düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Uluslararası Kültür Şöleni” başladı.

AYDIN- Gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Yedi Bölge Şair, Ozan ve Yazarlar Kültür Derneği Başkanı Birsen Anacak, Uluslararası Kültür Şöleni’nin birincisini Didim’de düzenlediklerini belirterek, Mevlana’nın yedi ilkesini benimsemiş bir dernek olduğunu, değişik ülkelerden ve Türkiye’nin farklı bölgelerin den Şairler, Ozanlar ve Yazarların bir araya geldiğini ifade etti. Didim’de iki gün sürecek Uluslararası Kültür Şöleni’nde şairler ve yazarlar şiir ve söyleyişlerini sunarken, ozanlar da kendi yörelerinden derlemeler ve deyişleri seslendireceklerini belirten Anacak, amaçlarının gençliğe ulaşmak ve bu güzel kültürü tüm geniş kitlelere ulaştırarak onlara sevdirmek olduğunu belirtti. Didim’de düzenlenen Uluslararası Kültür Şöleni’nin tüm halka açık olduğu belirtildi.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Yedi Bölge Şair, Ozan ve Yazarlar Kültür Derneği’nce düzenlenen ve iki gün sürecek olan “Uluslararası Kültür Şöleni” başladı.

AYDIN- Gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Yedi Bölge Şair, Ozan ve Yazarlar Kültür Derneği Başkanı Birsen Anacak, Uluslararası Kültür Şöleni’nin birincisini Didim’de düzenlediklerini belirterek, Mevlana’nın yedi ilkesini benimsemiş bir dernek olduğunu, değişik ülkelerden ve Türkiye’nin farklı bölgelerin den Şairler, Ozanlar ve Yazarların bir araya geldiğini ifade etti.

Didim’de iki gün sürecek Uluslararası Kültür Şöleni’nde şairler ve yazarlar şiir ve söyleyişlerini sunarken, ozanlar da kendi yörelerinden derlemeler ve deyişleri seslendireceklerini belirten Anacak, amaçlarının gençliğe ulaşmak ve bu güzel kültürü tüm geniş kitlelere ulaştırarak onlara sevdirmek olduğunu belirtti.

Didim’de düzenlenen Uluslararası Kültür Şöleni’nin tüm halka açık olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.