Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uluslararası İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi Kuşadası’nda

SANAT 12.12.2019 - 10:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 57478+ kez okundu.
 

Uluslararası İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi Kuşadası’nda

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nin, Uluslararası İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi’ne ev sahipliği yaptığı bildirildi.

AYDIN - Yapılan açıklamaya göre, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü sebebi ile düzenlenen sergide 12 ülkeden 30 karikatüristin 45 eseri yer alıyor. Türkiye genelinde 12 ilde yer alan sergi eş zamanlı olarak Kuşadası’nda 15 Aralık tarihine kadar açık kalacak. Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Karikatürcüler Derneği iş birliğinde hazırlanan İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde açıldı. Ünlü Türk Karikatüristler Gürbüz Doğan Ekşicioğlu ve Kürşat Zaman gibi isimlerin adalet temalı eserlerinin de yer aldığı sergiyi 2 günde yaklaşık 1000 kişi ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle hazırlanan serginin uluslararası alanda ses getiren bir organizasyonun parçası olduğunu belirterek tüm Kuşadalıları İbramaki Sanat Galerisi’ndeki sergiye davet etti. Türkiye, Rusya, Slovakya, Hırvatistan, Ukrayna, Romanya, Meksika, Özbekistan, Fransa, İspanya, Arjantin ve Çekya’dan 30 sanatçının eserlerinin sergilendiği Uluslararası İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi 15 Aralık tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki sanat Galerisi’nde görülebilir.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi’nin, Uluslararası İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi’ne ev sahipliği yaptığı bildirildi.

AYDIN - Yapılan açıklamaya göre, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü sebebi ile düzenlenen sergide 12 ülkeden 30 karikatüristin 45 eseri yer alıyor. Türkiye genelinde 12 ilde yer alan sergi eş zamanlı olarak Kuşadası’nda 15 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Kuşadası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Karikatürcüler Derneği iş birliğinde hazırlanan İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde açıldı.

Ünlü Türk Karikatüristler Gürbüz Doğan Ekşicioğlu ve Kürşat Zaman gibi isimlerin adalet temalı eserlerinin de yer aldığı sergiyi 2 günde yaklaşık 1000 kişi ziyaret etti. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle hazırlanan serginin uluslararası alanda ses getiren bir organizasyonun parçası olduğunu belirterek tüm Kuşadalıları İbramaki Sanat Galerisi’ndeki sergiye davet etti.

Türkiye, Rusya, Slovakya, Hırvatistan, Ukrayna, Romanya, Meksika, Özbekistan, Fransa, İspanya, Arjantin ve Çekya’dan 30 sanatçının eserlerinin sergilendiği Uluslararası İnsan Hakları ve Adalet Karikatür Karma Sergisi 15 Aralık tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki sanat Galerisi’nde görülebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.