Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Uluslararası Engelli Basketbol Turnuvası sona erdi

SPOR 12.09.2017 - 12:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3420+ kez okundu.
 

Uluslararası Engelli Basketbol Turnuvası sona erdi

Efeler Belediyesi sponsorluğunda, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile düzenlenen uluslararası ‘1. International Cup Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’ sona erdi.

AYDIN- 3 gün süren turnuvada İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyon oldu. Tekerlekli sandalye basketbolunun Aydın'a tanıtımını sağlamak amacıyla düzenlenen ve 4 takımın katıldığı, uluslararası ‘1. International Cup Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’ madalya töreni ile sona erdi. Aydın Efeler Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Ömer Görür, Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, birim müdürleri ve çok sayıda sporsever katıldı. “TÜM KATILIMCILARI KUTLUYORUM” Bu tür turnuvalarda önemli olanın dereceye girmek değil, centilmence yarışmak olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Spor demek centilmenlik demek, kardeşlik, dostluk ve ahlak demek. Bütün bu değerleri en üst düzeyde taşıyan siz değerli sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum, turnuvamıza katılmanızdan dolayı kutluyorum. Dereceye girip girmemek önemli değil. Önemli olan medeni cesaret gösterip bu turnuvaya katılmış olmaktır. Bizler her sporcumuzu ve takımımızı eşit görüyoruz. Yeter ki dostluk, centilmenlik ve ahlak duygusunu hep taşımaya devam edin” diye konuşarak dereceye giren takımları tebrik etti. HAKEMLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ Başkan Özakcan konuşmasının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Ömer Görür’e başta olmak üzere turnuvada görev alan 7 hakeme teşekkür plaketi vererek, turnuvadaki başarılı performanslarından dolayı teşekkür etti. EN İYİ 5 OYUNCU SEÇİLDİ Turnuva boyunca çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak en iyi 5 oyuncu seçildi. Efeler Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nden Mine Ercan ve Bulut Kodal, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden İsmail Boyraz, Bulgaristan Milli Takımı’ndan Plament Lubenof ve Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nden İlker Yenigün’e plaketlerini Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı verdi. DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ Turnuvanın ödül töreninde son olarak dereceye girenler ödüllendirildi. Turnuvada dördüncü olan Bulgaristan Milli Takımı bronz madalya ve dördüncülük kupası, üçüncü olan Efeler Belediyesi Engelliler Spor Kulübü bronz madalya ve üçüncülük kupası, İkinci olan Pendik Belediyesi Spor Kulübü gümüş madalya ve ikincilik kupası ile birinci olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altın madalya ve birincilik kupası ile ödüllendirildi. Dördüncü ve üçüncü olan takımlara ödüllerini Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı verirken, ikinci ve birinci olan takımlara ise Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan takdim etti.
Efeler Belediyesi sponsorluğunda, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile düzenlenen uluslararası ‘1. International Cup Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’ sona erdi.

AYDIN- 3 gün süren turnuvada İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü şampiyon oldu.

Tekerlekli sandalye basketbolunun Aydın'a tanıtımını sağlamak amacıyla düzenlenen ve 4 takımın katıldığı, uluslararası ‘1. International Cup Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası’ madalya töreni ile sona erdi. Aydın Efeler Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Ömer Görür, Efeler Belediyesi Aydın Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güler, birim müdürleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

“TÜM KATILIMCILARI KUTLUYORUM”

Bu tür turnuvalarda önemli olanın dereceye girmek değil, centilmence yarışmak olduğunu ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Spor demek centilmenlik demek, kardeşlik, dostluk ve ahlak demek. Bütün bu değerleri en üst düzeyde taşıyan siz değerli sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum, turnuvamıza katılmanızdan dolayı kutluyorum. Dereceye girip girmemek önemli değil. Önemli olan medeni cesaret gösterip bu turnuvaya katılmış olmaktır. Bizler her sporcumuzu ve takımımızı eşit görüyoruz. Yeter ki dostluk, centilmenlik ve ahlak duygusunu hep taşımaya devam edin” diye konuşarak dereceye giren takımları tebrik etti.

HAKEMLERE TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Başkan Özakcan konuşmasının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın İl Temsilcisi Ömer Görür’e başta olmak üzere turnuvada görev alan 7 hakeme teşekkür plaketi vererek, turnuvadaki başarılı performanslarından dolayı teşekkür etti.

EN İYİ 5 OYUNCU SEÇİLDİ

Turnuva boyunca çeşitli kriterler göz önünde bulundurularak en iyi 5 oyuncu seçildi. Efeler Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nden Mine Ercan ve Bulut Kodal, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden İsmail Boyraz, Bulgaristan Milli Takımı’ndan Plament Lubenof ve Pendik Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nden İlker Yenigün’e plaketlerini Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı verdi.

DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Turnuvanın ödül töreninde son olarak dereceye girenler ödüllendirildi. Turnuvada dördüncü olan Bulgaristan Milli Takımı bronz madalya ve dördüncülük kupası, üçüncü olan Efeler Belediyesi Engelliler Spor Kulübü bronz madalya ve üçüncülük kupası, İkinci olan Pendik Belediyesi Spor Kulübü gümüş madalya ve ikincilik kupası ile birinci olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü altın madalya ve birincilik kupası ile ödüllendirildi. Dördüncü ve üçüncü olan takımlara ödüllerini Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı verirken, ikinci ve birinci olan takımlara ise Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.