Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ulusal’ın babası hayatını kaybetti

EKONOMİ 22.08.2016 - 14:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3072+ kez okundu.
 

Ulusal’ın babası hayatını kaybetti

Aydın İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal’ın vefat eden babası Abdulkerim Ulusal son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

AYDIN- Aydın Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal’ın babası Abdulkerim Ulusal hayatını kaybetti. Abdulkerim Ulusal için bugün Efeler İlçesi Beycami’de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal’ın mesai arkadaşları, Aydın Valiliği birim amirleri ve çalışanları ile Ulusal ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı. Abdulkerim Ulusal’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Aydın İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal’ın vefat eden babası Abdulkerim Ulusal son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

AYDIN- Aydın Valiliği İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal’ın babası Abdulkerim Ulusal hayatını kaybetti. Abdulkerim Ulusal için bugün Efeler İlçesi Beycami’de öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene İl İdare Kurulu Müdürü Aydın Ulusal’ın mesai arkadaşları, Aydın Valiliği birim amirleri ve çalışanları ile Ulusal ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Abdulkerim Ulusal’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.