Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ulusal satranç turnuvası başladı

SPOR 03.06.2018 - 13:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3996+ kez okundu.
 

Ulusal satranç turnuvası başladı

Söke’de ulusal satranç turnuvası heyecanı başladı

AYDIN- Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Satranç Turnuvası’nın bu yıl 9.’su gerçekleştiriliyor. Söke 9. Geleneksel Söke Belediyesi-Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası ile Ulusal boyuta satranç heyecanını bir kez daha yaşıyor. 42 ayrı ilden 250 civarında sporcunun katıldığı turnuva başlarken, heyecan iki gün sürecek. Katılımın her yıl arttığı Söke Belediyesi-Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası, TAYEM salonunda yapılıyor. Toplam 13 Bin 800 TL ödüllü turnuva Türkiye Satranç Federasyonu’nun faaliyet programında da yer alıyor. Turnuvanın açılış hamlesini Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran birlikte yaptı. Turnuvanın açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Şube Müdürleri Engin Dindar ve Erol Barut, Söke ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Levent Tuna, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü A. Turan Günen, Zeytinoğlu Ailesi adına Bülent Zeytinoğlu ile sporcuların aileleri katıldı.
Söke’de ulusal satranç turnuvası heyecanı başladı

AYDIN- Söke Belediyesi’nin geleneksel etkinlikleri arasında yer alan Satranç Turnuvası’nın bu yıl 9.’su gerçekleştiriliyor. Söke 9. Geleneksel Söke Belediyesi-Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası ile Ulusal boyuta satranç heyecanını bir kez daha yaşıyor.

42 ayrı ilden 250 civarında sporcunun katıldığı turnuva başlarken, heyecan iki gün sürecek. Katılımın her yıl arttığı Söke Belediyesi-Remzi Zeytinoğlu Satranç Turnuvası, TAYEM salonunda yapılıyor. Toplam 13 Bin 800 TL ödüllü turnuva Türkiye Satranç Federasyonu’nun faaliyet programında da yer alıyor.

Turnuvanın açılış hamlesini Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu ve Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran birlikte yaptı. Turnuvanın açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Şube Müdürleri Engin Dindar ve Erol Barut, Söke ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Levent Tuna, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü A. Turan Günen, Zeytinoğlu Ailesi adına Bülent Zeytinoğlu ile sporcuların aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.