Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ulusal lisanslarını aldı

SPOR 22.09.2016 - 10:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2942+ kez okundu.
 

Ulusal lisanslarını aldı

Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor, istenilen kriterleri yerine getirip ulusal lisans almaya hak kazandı.

AYDIN- Aydınspor 1923 ile Nazilli Belediyespor, Ulusal Kulüp Lisans için istenilen kriterleri eksiksiz yerine getirerek 49 ulusal lisans almaya hak kazanan kulüp arasına girmeyi başardı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi. İncelemeler neticesinde kurul, aralarında Spor Toto 2. Lig Aydın temsilcilerinden Aydınspor 1923 ile Nazilli Belediyespor’un da bulunduğu iki kulübe Ulusal Lisans vermeyi uygun gördü. Böylelikle her iki Aydın temsilcisi 3’er puan tenzil cezasından da kurtulmuş oldu. Kurul bu toplantıda ayrıca, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Adana Demirspor, Bucaspor,  Denizlispor, Kayseri Erciyespor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüplerine 3'er puan tenzili cezası verdi. Böylelikle, 2016-2017 sezonu Kulüp Lisans Süreci tamamlanmış olup, en üst 3 ligde yer alan kulüplerden 11'i UEFA, 49'u Ulusal Lisans aldı.
Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor, istenilen kriterleri yerine getirip ulusal lisans almaya hak kazandı.

AYDIN- Aydınspor 1923 ile Nazilli Belediyespor, Ulusal Kulüp Lisans için istenilen kriterleri eksiksiz yerine getirerek 49 ulusal lisans almaya hak kazanan kulüp arasına girmeyi başardı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, TFF 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Hukuki, Sportif, Altyapı, Personel ve Mali Kriterlere göre inceledi. İncelemeler neticesinde kurul, aralarında Spor Toto 2. Lig Aydın temsilcilerinden Aydınspor 1923 ile Nazilli Belediyespor’un da bulunduğu iki kulübe Ulusal Lisans vermeyi uygun gördü.

Böylelikle her iki Aydın temsilcisi 3’er puan tenzil cezasından da kurtulmuş oldu. Kurul bu toplantıda ayrıca, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan Adana Demirspor, Bucaspor,  Denizlispor, Kayseri Erciyespor, Manisaspor ve Mersin İdmanyurdu kulüplerine 3'er puan tenzili cezası verdi. Böylelikle, 2016-2017 sezonu Kulüp Lisans Süreci tamamlanmış olup, en üst 3 ligde yer alan kulüplerden 11'i UEFA, 49'u Ulusal Lisans aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.