Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ulu Önder, Efeler’de etkinlikle anılacak

GÜNCEL 08.11.2017 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2326+ kez okundu.
 

Ulu Önder, Efeler’de etkinlikle anılacak

Efeler Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla 9 ve 10 Kasım’da bir dizi etkinlik düzenleyecek.

AYDIN- Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79. yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle anılacak. 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 20.00’da Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlikte, Aşıklar, Kul Nuri, Mehmet Kaptani, Muhsin Yaralı, Nuri Çırağı, Selahattin Kazanoğlu gibi birbirinden değerli 5 âşık Türk âşıklık geleneğini yaşatıp, karşılıklı atışmalar ve koçaklamalar ile Atamızı anarak geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşatacak. 10 Kasım Cuma günü saat: 20.00’da Efeler Belediyesi Umurlu Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programda Efeler Belediyesi Türk Müziği Korosu sahne alarak Türk müziğinin unutulmaz eserlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk için seslendirecek. NUTUK HEDİYE EDİLECEK Etkinliklere katılan vatandaşlara ücretsiz olarak Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’u hediye edeceklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Atatürk tüm dünyaya örnek olan bir devlet adamıdır. Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Efeler Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz etkinliklerle anarak, manevi şahsiyetini yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyor, Atamızın manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum” dedi.
Efeler Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıldönümü dolayısıyla 9 ve 10 Kasım’da bir dizi etkinlik düzenleyecek.

AYDIN- Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 79. yıldönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de çeşitli etkinliklerle anılacak. 9 Kasım 2017 Perşembe günü saat: 20.00’da Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda düzenlenecek olan etkinlikte, Aşıklar, Kul Nuri, Mehmet Kaptani, Muhsin Yaralı, Nuri Çırağı, Selahattin Kazanoğlu gibi birbirinden değerli 5 âşık Türk âşıklık geleneğini yaşatıp, karşılıklı atışmalar ve koçaklamalar ile Atamızı anarak geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşatacak. 10 Kasım Cuma günü saat: 20.00’da Efeler Belediyesi Umurlu Kültür ve Sanat Merkezi Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan programda Efeler Belediyesi Türk Müziği Korosu sahne alarak Türk müziğinin unutulmaz eserlerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk için seslendirecek.

NUTUK HEDİYE EDİLECEK

Etkinliklere katılan vatandaşlara ücretsiz olarak Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’u hediye edeceklerini ifade eden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Atatürk tüm dünyaya örnek olan bir devlet adamıdır. Yalnızca yurtta değil, dünyada da barış diyen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Efeler Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz etkinliklerle anarak, manevi şahsiyetini yaşatmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliklerimize davet ediyor, Atamızın manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.