Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ülkücüler nöbet değişimi yaptı

GENEL 01.06.2017 - 11:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3483+ kez okundu.
 

Ülkücüler nöbet değişimi yaptı

Didim Ülkü Ocakları’nda görev değişimi yaşandı.

AYDIN- Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç, yerine Didim Ülkü Ocakları Başkanlığına Mehmet Emin Öztürk getirildi. Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nda nöbet değişimi yaşandı. Yaklaşık 2,5 yıldır Didim Ülkü Ocakları Başkanlığını yapan Mehmet Uçkaç, Ülkü Ocakları Aydın İl Yönetiminde görev verilirken, Didim Ülkü Ocakları Başkanlığına ise aynı zamanda ilçede Efeler Mahalle muhtarlığı yapan Mehmet Emin Öztürk getirildi. Devir teslim töreninde konuşan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey, Didim’de 2,5 yıldır Mehmet Uçkaç’ın görev yaptığını belirterek, “Bu dava Allah rızası için çileye talip olan kişilerin içinde olduğu davadır. Didim şartları malum ve zor bir yer; bununla beraber başkanımız 2,5 yıldır davamızı şerefle dalgalandırmıştır. Kendisi bu süreçten sonra Aydın İl yönetiminde görev alacaktır. Bu değişim bir görevden alma değil, aksine görevini layıkıyla yapmasından dolayı bir yükselmedir. Bundan sonra kendisinin deneyim ve tecrübelerinden bizler de faydalanacağız” dedi ve görevlerinden dolayı Eski Başkan Uçkaç’a teşekkür şilti verdi. Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç ise, görevi layıkıyla yapmanın gururu içerisinde olduğunu belirterek, “Yeni seçilen Başkanımızın emrindeyiz. Davamız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Didim’in yeni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Öztürk ise, “Bu kutsal görevde, öncelikle Allah’ın davasını sonra da Atam Oğuzun Töresini yeni kuşaklara aktarmak için köprü olmaya elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi. Görev değişikliğiyle ilgili olarak Didim Ülkü Ocakları’nda tören düzenlendi. Devir teslim törenine Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Nuh Ali Yılmaz, İl Ocak yönetimi ile Ülkücü gençler katıldı. Ardından Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim’in olduğu yemin töreni düzenlenerek devir teslim töreni tamamlandı ve Kent Meydanı’ndaki Atatürk heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.
Didim Ülkü Ocakları’nda görev değişimi yaşandı.

AYDIN- Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç, yerine Didim Ülkü Ocakları Başkanlığına Mehmet Emin Öztürk getirildi.

Didim Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nda nöbet değişimi yaşandı. Yaklaşık 2,5 yıldır Didim Ülkü Ocakları Başkanlığını yapan Mehmet Uçkaç, Ülkü Ocakları Aydın İl Yönetiminde görev verilirken, Didim Ülkü Ocakları Başkanlığına ise aynı zamanda ilçede Efeler Mahalle muhtarlığı yapan Mehmet Emin Öztürk getirildi.

Devir teslim töreninde konuşan Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey, Didim’de 2,5 yıldır Mehmet Uçkaç’ın görev yaptığını belirterek, “Bu dava Allah rızası için çileye talip olan kişilerin içinde olduğu davadır. Didim şartları malum ve zor bir yer; bununla beraber başkanımız 2,5 yıldır davamızı şerefle dalgalandırmıştır. Kendisi bu süreçten sonra Aydın İl yönetiminde görev alacaktır. Bu değişim bir görevden alma değil, aksine görevini layıkıyla yapmasından dolayı bir yükselmedir. Bundan sonra kendisinin deneyim ve tecrübelerinden bizler de faydalanacağız” dedi ve görevlerinden dolayı Eski Başkan Uçkaç’a teşekkür şilti verdi.

Didim Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Uçkaç ise, görevi layıkıyla yapmanın gururu içerisinde olduğunu belirterek, “Yeni seçilen Başkanımızın emrindeyiz. Davamız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Didim’in yeni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin Öztürk ise, “Bu kutsal görevde, öncelikle Allah’ın davasını sonra da Atam Oğuzun Töresini yeni kuşaklara aktarmak için köprü olmaya elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

Görev değişikliğiyle ilgili olarak Didim Ülkü Ocakları’nda tören düzenlendi. Devir teslim törenine Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Özbey, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Nuh Ali Yılmaz, İl Ocak yönetimi ile Ülkücü gençler katıldı.

Ardından Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim’in olduğu yemin töreni düzenlenerek devir teslim töreni tamamlandı ve Kent Meydanı’ndaki Atatürk heykeli önünde hatıra fotoğrafı çektirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.