Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ülkücü İşçiler Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

GÜNCEL 17.11.2017 - 09:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1912+ kez okundu.
 

Ülkücü İşçiler Başkan Alıcık’ı ziyaret etti

Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli İlçe Başkanı ve Yönetimi Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli İlçe Başkanı Kamil Yavuz, Başkan Yardımcısı Melih Küçük, Teşkilatlandırma Birim Başkanı Barış Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti. Teşkilat üyeleri ile sohbet eden Başkan Alıcık, kendilerine gereken desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, “Bir koltuk kendi kendine şereflenmez, onu şereflendirecek olan bizleriz. Biz adaleti dağıtmaya çalışıyoruz. Bu memlekette kimseye veremeyecek hesabımız yok. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi. Her zaman Başkan Alıcık’ın yanında olduklarını belirten teşkilat üyeleri, “Yükünüz çok. Biz her zaman destekçiniziz. Ne zaman ve nerede isterseniz biz orada oluruz” diyerek Alıcık’a çiçek takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.
Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli İlçe Başkanı ve Yönetimi Başkan Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ülkücü İşçiler Derneği Nazilli İlçe Başkanı Kamil Yavuz, Başkan Yardımcısı Melih Küçük, Teşkilatlandırma Birim Başkanı Barış Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Teşkilat üyeleri ile sohbet eden Başkan Alıcık, kendilerine gereken desteği vermeye hazır olduğunu belirterek, “Bir koltuk kendi kendine şereflenmez, onu şereflendirecek olan bizleriz. Biz adaleti dağıtmaya çalışıyoruz. Bu memlekette kimseye veremeyecek hesabımız yok. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.

Her zaman Başkan Alıcık’ın yanında olduklarını belirten teşkilat üyeleri, “Yükünüz çok. Biz her zaman destekçiniziz. Ne zaman ve nerede isterseniz biz orada oluruz” diyerek Alıcık’a çiçek takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.