Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ülkü Ocakları’ndan her gece iftar yemeği

GENEL 17.05.2019 - 10:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3408+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları’ndan her gece iftar yemeği

Ülkü Ocakları Kuşadası Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gece iftar yemeği veriliyor.

AYDIN- Belediye binasının arkasındaki meydanda düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde her gece bir araya gelen Kuşadalılar, dualar eşliğinde oruçlarını açıyor. Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı M. Ali Yasan, “ Mübarek bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuşadası Ülkü Ocakları olarak her gece belediye arkasındaki meydanda iftar soframızı kuruyoruz. Ramazan boyunca iftar yemeklerimiz devam edecek. Tüm Kuşadalı hemşerilerimizi iftar soframıza bekliyoruz" dedi. 
Ülkü Ocakları Kuşadası Şubesi tarafından Ramazan ayı boyunca her gece iftar yemeği veriliyor.

AYDIN- Belediye binasının arkasındaki meydanda düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde her gece bir araya gelen Kuşadalılar, dualar eşliğinde oruçlarını açıyor.

Ülkü Ocakları Kuşadası Şube Başkanı M. Ali Yasan, “ Mübarek bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kuşadası Ülkü Ocakları olarak her gece belediye arkasındaki meydanda iftar soframızı kuruyoruz. Ramazan boyunca iftar yemeklerimiz devam edecek. Tüm Kuşadalı hemşerilerimizi iftar soframıza bekliyoruz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.