Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ülkü Ocakları’ndan Baştuğ’a ziyaret

GÜNCEL 30.03.2018 - 18:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3521+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları’ndan Baştuğ’a ziyaret

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey ve İl Yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un "Yeni Cephemizin Adı; Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Savaştır!" ve “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” sloganlarıyla başlattığı kampanyanın tanıtımı ve kampanya kapsamında yapılacak çalışmalar için emniyet güçleriyle iş birliği yapmak amacıyla, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey ve İl Yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti. Göreve geldiğinden buyana uyuşturucu ile mücadelede büyük yol kat ettiklerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Baştuğ, “Bu tür kampanyalar gençlerimizin bu kötü yola düşmesinde büyük engel olacaktır. Biz de her zaman destek olmaya hazırız” dedi. Ülkü Ocakları’nın eğitim ve ilim yuvası olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Özbey,“Türk gençlerini biz elimizden geldiğince Ülkü Ocakları’nda tutarak eğitmeye çalışıyoruz. Biz bu eğitimleri verirken aynı zamanda gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ülkü Ocakları önemli bir misyonu kendine görev edinmiş, temiz kalmayı hedef edinmiş bir kuruluştur. İnşallah bu misyon ve hedefle, Türk gençlerine elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız. Sizlere de yaptığınız önemli çalışmalardan ve özellikle gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucu konusunda yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu. Karşılıklı devam eden samimi sohbetin ardından, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’a, "Başbuğ Alparslan Türkeş Kitabı" ve "Ülkü Ocakları Dergisi Alparslan Türkeş Özel Sayısını” hediye olarak takdim etti.
Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey ve İl Yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

AYDIN- Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’un "Yeni Cephemizin Adı; Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı ile Savaştır!" ve “Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme!” sloganlarıyla başlattığı kampanyanın tanıtımı ve kampanya kapsamında yapılacak çalışmalar için emniyet güçleriyle iş birliği yapmak amacıyla, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey ve İl Yönetimi, Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret etti.

Göreve geldiğinden buyana uyuşturucu ile mücadelede büyük yol kat ettiklerini ifade eden İl Emniyet Müdürü Baştuğ, “Bu tür kampanyalar gençlerimizin bu kötü yola düşmesinde büyük engel olacaktır. Biz de her zaman destek olmaya hazırız” dedi.

Ülkü Ocakları’nın eğitim ve ilim yuvası olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Özbey,“Türk gençlerini biz elimizden geldiğince Ülkü Ocakları’nda tutarak eğitmeye çalışıyoruz. Biz bu eğitimleri verirken aynı zamanda gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ülkü Ocakları önemli bir misyonu kendine görev edinmiş, temiz kalmayı hedef edinmiş bir kuruluştur. İnşallah bu misyon ve hedefle, Türk gençlerine elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız. Sizlere de yaptığınız önemli çalışmalardan ve özellikle gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucu konusunda yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Karşılıklı devam eden samimi sohbetin ardından, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Emre Özbey, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’a, "Başbuğ Alparslan Türkeş Kitabı" ve "Ülkü Ocakları Dergisi Alparslan Türkeş Özel Sayısını” hediye olarak takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.