Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ülkü Ocakları Ruhi Kılıçkıran’ı andı

EKONOMİ 07.01.2015 - 10:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3385+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Ruhi Kılıçkıran’ı andı

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ülkü yolunda ilk şehit olan Ruhi Kılıçkıran’ı andı.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ülkü yolunda ilk şehit olan Ruhi Kılıçkıran’ı andı. Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ülkü yolunda ilk şehit olan Ruhi Kılıçkıran için anma programı düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi. Konuşmacı olarak katılan Namık Kemal Kocazeybek ve Halil Avcı, Ruhi Kılıçkıran’ın hayatı, mücadelesi, şehitlik ve ülkücü şehitler hakkında bilgi verdi.Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca da, yaptığı konuşmada; “Ülkücülerin söz konusu olan millet ve vatan olduğunda her türlü fedakârlığı yaptığına tarih şahittir. Şehitler vermiş, çile çekmiş, sürgün ve zindan görmüş bu kutlu yolun mensuplarının; hangi koşullardan geldiğimizi iyi öğrenmesi gerekiyor. Hayatını ve hedeflerini bunları bilerek belirlemesi, sahip olduğu mirası lekelemeden, unutmadan ve unutturmadan geleceği şekillendirmesi gerekir” dedi. Ülkü Ocakları İl Başkanı Karaca’nın katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür etmesinin ardından anma programı sona erdi.
Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ülkü yolunda ilk şehit olan Ruhi Kılıçkıran’ı andı.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ülkü yolunda ilk şehit olan Ruhi Kılıçkıran’ı andı.

Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, ülkü yolunda ilk şehit olan Ruhi Kılıçkıran için anma programı düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi. Konuşmacı olarak katılan Namık Kemal Kocazeybek ve Halil Avcı, Ruhi Kılıçkıran’ın hayatı, mücadelesi, şehitlik ve ülkücü şehitler hakkında bilgi verdi.Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Mustafa Karaca da, yaptığı konuşmada; “Ülkücülerin söz konusu olan millet ve vatan olduğunda her türlü fedakârlığı yaptığına tarih şahittir. Şehitler vermiş, çile çekmiş, sürgün ve zindan görmüş bu kutlu yolun mensuplarının; hangi koşullardan geldiğimizi iyi öğrenmesi gerekiyor. Hayatını ve hedeflerini bunları bilerek belirlemesi, sahip olduğu mirası lekelemeden, unutmadan ve unutturmadan geleceği şekillendirmesi gerekir” dedi.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Karaca’nın katılımcılara ve konuşmacılara teşekkür etmesinin ardından anma programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.