Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Ülkü Ocakları 23 Nisan’ı kutladı

GÜNCEL 24.04.2017 - 21:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3819+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları 23 Nisan’ı kutladı

Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı’nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi kutlama etkinliği gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- İlk olarak geleceğin teminatı çocukları makamında ağırlayan İl Başkanı Emre Özbey, "Aziz milletimizin iradesinin tecelli edip somutlaştığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümünü ve yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın bayramını haklı bir gurur ve kıvançla kutluyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Egemenliğin kayıtsız sahibi Yüce Türk Milleti'nin ve çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, vatan için her fedakarlığı yapan büyük Türk Milleti'nin her ferdini, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi. KENT MEYDANI'NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarıyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: “Makamındaki çocuklarla beraber hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özbey, daha sonra Aydın Kent Meydanı'nda düzenledikleri diğer bir etkinlik olan ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ programına katıldı. Geleceğimizin teminatı, ülkemizin ve ülkümüzün yılmaz bekçileri, Başbuğumuzun deyimiyle her biri birer ‘Türk Bayrağı’ olan göz aydınlığımız Türk Çocukları'na, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Aydın Kent Meydanı'nda Üniversite ve Bayan Birimimiz tarafından boyama kitabı ve balonlar dağıtılıp, yüz boyama etkinliğinin yapıldığını belirten Başkan Özbey, "Etkinliğimize ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür eder, çocuklarımıza bu günü armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarımızı sunarız’ dedi.”
Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı’nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi kutlama etkinliği gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN- İlk olarak geleceğin teminatı çocukları makamında ağırlayan İl Başkanı Emre Özbey, "Aziz milletimizin iradesinin tecelli edip somutlaştığı yer olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97. yıldönümünü ve yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın bayramını haklı bir gurur ve kıvançla kutluyoruz. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Egemenliğin kayıtsız sahibi Yüce Türk Milleti'nin ve çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, vatan için her fedakarlığı yapan büyük Türk Milleti'nin her ferdini, gazilerimizi ve şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

KENT MEYDANI'NDA ÇOCUK ŞENLİĞİ YAPILDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarıyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

“Makamındaki çocuklarla beraber hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Özbey, daha sonra Aydın Kent Meydanı'nda düzenledikleri diğer bir etkinlik olan ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ programına katıldı. Geleceğimizin teminatı, ülkemizin ve ülkümüzün yılmaz bekçileri, Başbuğumuzun deyimiyle her biri birer ‘Türk Bayrağı’ olan göz aydınlığımız Türk Çocukları'na, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Aydın Kent Meydanı'nda Üniversite ve Bayan Birimimiz tarafından boyama kitabı ve balonlar dağıtılıp, yüz boyama etkinliğinin yapıldığını belirten Başkan Özbey, "Etkinliğimize ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür eder, çocuklarımıza bu günü armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarımızı sunarız’ dedi.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.